Lifestyle

Μαρία Ναυπλιώτου: Ο ρόλος του Νίκου Κούρκουλου και η δυσκολία όταν έπαιξε την Κάλλας

Την πρώτη τους… συνάντηση είχαν, το βράδυ της Τρίτης (10.10.2023) ο Γρηγόρης Αρναούτογλου και η Μαρία Ναυπλιώτου.

Η γνωστή ηθοποιός βρέθηκε στο The 2Night Show και μίλησε στον Γρηγόρη Αρναούτογλου για την πορεία της στο θεάτρο, για την τηλεόραση αλλά και τον κομβικό ρόλο που έπαιξε στην πορεία της ο Νίκος Κούρκουλος. Η Μαρία Ναυπλιώτου αναφέρθηκε και στο ρόλο της «Φιλουμένα Μαρτουράνο» που παίζει και φέτος.

«Όταν ήμουν μικρή με ενοχλούσε το θέμα της ομορφιάς και αργότερα κατάλαβα ότι πρέπει να εκτιμάς και να χαίρεσαι όταν σου λένε όμορφα πράγματα», τόνισε η Μαρία Ναυπλιώτου.

«Την αγαπάω πάρα πολύ την τηλεόραση. Βγήκα από την τηλεόραση στην «Αίθουσα του Θρόνου». Επειδή είμαι παιδί του θέατρου είναι η μεγάλη μου αγάπη και αυτός είναι ο λόγος που δεν μπορώ να κάνω συχνά τηλεόραση. Είναι δύσκολο να κάνεις και τα δύο συχνά», συμπλήρωσε.

Η Μαρία Ναυπλιώτου γεννήθηκε στην Αθήνα αλλά οι μνήμες από τα καλοκαίρια της έχουν μόνο ξέγνοιαστες στιγμές στην Κρήτη, τον τόπο καταγωγής της μητέρας της. «Η μητέρα μου δεν ήταν αυστηρή, ήταν δίκαιη. Όταν ήμουν πιο μικρή ήμουν πιο αυστηρή με τον εαυτό μου, τώρα έχω αρχίσει να με φροντίζω καλύτερα».

Πριν αποφασίσει να «περάσει» στο θεατρικό σανίδι, η Μαρία Ναυπλιώτου ήταν χορεύτρια. Αλλά ύστερα από 10 χρόνια αποφάσισε ότι ήθελε να ασχοληθεί με την υποκριτική για να εξασφαλίσει το μέλλον της δεδομένου ότι οι χορευτές έχουν σύντομη καριέρα.

Σημαντικό ρόλο στη σταδιοδρομία της έπαιξε ο Νίκος Κούρκουλος ο οποίος παρότι δεν είχε καμία παρουσία στο θέατρο της άνοιξε τις πόρτες του Εθνικού. Και μπορεί η τύχη να ήταν με το μέρος της, αλλά και η ίδια φρόντισε να μην αφήσει τίποτα σ’ αυτήν.

 

«Είχα δει ανθρώπους να καταστρέφονται από αλαζονεία και ασυνέπεια. Όταν μπήκα στο θέατρο ήμουν προσηλωμένη στον στόχο μου. Ονειρευόμουν πιο πολύ να παίξω στην Επίδαυρο, να παίξω ρόλους ρεπερτορίου δεν ονειρευόμουν τη δημοσιότητα και τα χρήματα», τόνισε η Μαρία Ναυπλιώτου.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Lifestyle
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Lifestyle: Περισσότερα άρθρα
Αντώνης Σρόιτερ για αρνητικά σχόλια: «Συμφωνώ μαζί τους, όποιος είναι τόσο ηλίθιος που δεν καταλαβαίνει την ειρωνεία, θα γράψει “το παραδέχτηκε”»
«Στο σπίτι εγώ είμαι ο βοηθός. Μου λένε τι δουλειές πρέπει να κάνω, τι έχει χαλάσει, ποια βρύση πρέπει να φτιάξω, να κάνω τον "διαιτητή" στους τσακωμούς», εξομολογήθηκε ακόμα
Αντώνης Σρόιτερ
Ελεονώρα Μελέτη για beef με Μαριάννα Τουμασάτου: «Δεν με ενοχλεί τίποτα, το μόνο που με πειράζει είναι τα φασόλια»
«Πόσοι Χίτλερ μαζεμένοι σε έναν πλανήτη; Πάτε λίγο στη σειρά να δούμε ποιόν θα πρωτο-σκοτώσουμε να ησυχάσουμε», ήταν η ατάκα της ηθοποιού που εξόργισε τη δημοσιογράφο και Ευρωβουλευτή της Νέας Δημοκρατίας
Ελεονώρα Μελέτη
Ο Κόλιν Φάρελ αποθέωσε τη νέα του συμπρωταγωνίστρια, Μάργκοτ Ρόμπι: «Δεν είναι μόνο μια απίστευτη ηθοποιός»
Οι δύο ηθοποιοί ένωσαν τις δυνάμεις τους για την ταινία «A Big, Bold, Beautiful Journey», που θα έρθει και στους ελληνικούς κινηματογράφους με τίτλο «Ένα μεγάλο όμορφο τολμηρό ταξίδι»
Ο Κόλιν Φάρελ και η Μάργκοτ Ρόμπι