Lifestyle

Μαρία Σολωμού: Ήμουν τόσο ερωτευμένη με τον Μάριο Αθανασίου που τα διέλυσα όλα για να είμαστε μαζί

«Ερωτεύτηκα τον άλλον άνθρωπο περισσότερο κατευθείαν και δεν μπορούσα να το διαχειριστώ», περιέγραψε η Μαρία Σολωμού
Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

«Μου έχει συμβεί 2 φορές να είμαι σε σχέση, να είμαι πολύ καλά και να ερωτευτώ τόσο πολύ που να τα διαλύσω όλα», εξομολογήθηκε η Μαρία Σολωμού.

Για τον έντονο έρωτα που έζησε με τον Μάριο Αθανασίου αλλά και για έναν ακόμα άνθρωπο, που διέλυσε τα πάντα στη ζωή της για να είναι μαζί μου, μίλησε από καρδιάς, η Μαρία Σολωμού, μέσα από την εκπομπή της στο YouTube «Μαρία την νύχτα».

Η γνωστή ηθοποιός αποκάλυψε πως έχει τύχει να είναι σε σχέση αλλά να ερωτευτεί έντονα έναν άλλον άνθρωπο, με αποτέλεσμα να χωρίσει για να ζήσει με τον νέο σύντροφο.

«Μου έχει συμβεί δύο φορές να είμαι σε σχέση και να είμαι πολύ καλά, να μην έχω κάποιο πρόβλημα και να ερωτευτώ τόσο πολύ που να τα διαλύσω όλα κι εγώ κι αυτός για να είμαστε μαζί. Ποτέ κανείς δεν αξίζει μέχρι το τέλος, αν θέσουμε τη λογική ότι κάποια στιγμή όλες οι σχέσεις κάνουν έναν κύκλο και οι άνθρωποι χωρίζουν. Ήταν όμως, τέτοιος ο έρωτας που δεν γινόταν αλλιώς. Δεν λέω, ότι ήμουν τέλεια, αλλά ήμουν ερωτευμένη με την υπάρχουσα σχέση μου», εξομολογήθηκε αρχικά.

«Την ώρα όμως που βλέπεις κάποιον… Ερωτεύτηκα τον άλλον άνθρωπο περισσότερο κατευθείαν και δεν μπορούσα να το διαχειριστώ. Εξαφανίστηκε το άλλο. Είναι φοβερό», συνέχισε.

Δείτε το στιγμιότυπο μέσα το 27.30:

«Μου έχει τύχει δύο φορές, όχι μία για να πω ότι δεν ήμουν ερωτευμένη. Ήμουν ερωτευμένη. Σε αυτή την περίπτωση, τα κάνεις όλα που@@@@ και πας με τον καινούριο, με αυτόν που είσαι ερωτευμένη. Εγώ στη μια φάση έκανα και παιδί.

Το παιδί το έκανα στο πρώτο “όλα που@@@@”. Στο δεύτερο δεν έκανα. Δεν ήθελα άλλο, έφτανε. Θέλω να πω ότι και οι δύο περιπτώσεις ήταν για μεγάλο έρωτα. Το καταλαβαίνεις όταν είναι αυτό το κάτι που πρέπει να διαλύσω το υπόλοιπο για να πάω εκεί», είπε κλείνοντας.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Lifestyle
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Lifestyle: Περισσότερα άρθρα
Η Τζένη Μπαλατσινού άνοιξε ξανά το άλμπουμ του γάμου της κόρης της, Αμαλίας Κωστοπούλου – Οι φωτογραφίες που μοιράστηκε
Σχεδόν δυόμισι μήνες μετά τον γάμο στη Μεσσηνία, η παρουσιάστρια άνοιξε ξανά το οικογενειακό άλμπουμ και μοιράστηκε δύο ξεχωριστά στιγμιότυπα
Τζένη Μπαλατσινού και Αμαλία Κωστοπούλου 6
Η Σόφη Πασχάλη με τον σύντροφό της Νίκο Πάττα ταξίδεψαν στο Μπαλί: «Φέτος γιορτάζουμε τρία ευτυχισμένα χρόνια»
«Τρίτη χρονιά στο Μπαλί. Και φέτος γιορτάζουμε τρία ευτυχισμένα χρόνια μαζί με τον σύντροφο μου! Τρία χρόνια για τα οποία είμαι πραγματικά ευγνώμων», έγραψε η γνωστή γυμνάστρια στα social media
Σόφη Πασχάλη 5