Πέμπτη, 2 Μαΐ
18oC Αθήνα

Μαριαλένα Ρουμελιώτη: Εύχομαι η κατάρα του χωρισμού στο Survivor να μην πιάσει εμάς

Μαριαλένα Ρουμελιώτη: Εύχομαι η κατάρα του χωρισμού στο Survivor να μην πιάσει εμάς

“Τα περισσότερα δημοσιεύματα που έχουν βγει για εμάς έχουν να κάνουν με εγκυμοσύνη” τονίζει η Μαριαλένα Ρουμελιώτη.

Για την κατάρα των χωρισμών στο Survivor, ύστερα και από το τελευταίο… κρούσμα με την Μαρία Αντωνά και τον Άρη Σοϊλέδη, θέλησε η Μαριαλένα Ρουμελιώτη να πάρει θέση μιλώντας το πρωινό της Παρασκευής στη Super Κατερίνα και την Μένια Κούκου.

«Η συγκεκριμένη συνεργασία κατέληξε κάπως άδοξα, παρόλα αυτά προχωράει ο Σάκης δεν το βάζει κάτω. Για εμένα είναι ένα μάθημα και αυτό, εγώ του έλεγα κάποια πράγματα αλλά εκείνος δεν με άκουγε. Ο Σάκης εμπιστεύεται πολύ εύκολα. Δεν τα παρατάει, προχωράει μπροστά.

Αυτή ήταν η πρώτη του επιχείρηση, το μαγαζί με τα ρούχα. Το άνοιξα το 19, εμείς μετά φύγαμε δύο φορές για το παιχνίδι, δεν ήξερα τι γινόταν πίσω. Όλα καλά προχωράμε» δήλωσε αρχικά η πρώην παίκτρια του ριάλιτι επιβίωσης.

«Έχω ζήσει ως ζευγάρι τον Άρη και τη Μαρία αλλά μέχρι στιγμής δεν έχω καταφέρει να μιλήσω μαζί τους. Είναι άσχημο να υπάρχουν χωρισμοί, παρόλα αυτά εύχομαι αυτή η κατάρα να μην πιάσει εμένα και τον Σάκη».

«Τα περισσότερα δημοσιεύματα που έχουν βγει για εμάς έχουν να κάνουν με εγκυμοσύνη. Συνεχώς με ρωτάνε αν είμαι έγκυος. Γενικά δεν δίνουμε καθόλου σημασία.

Αυτά δεν είναι προβλήματα που πρέπει να μας επηρεάζουν στην καθημερινότητά μας. Κοιτάμε να είμαστε καλά.

Τίποτα περισσότερο και τίποτα λιγότερο» πρόσθεσε η Μαριαλένα Ρουμελιώτη στο μαγκαζίνο του Alpha.

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις