Lifestyle

Μαριαλένα Ρουμελιώτη για Σάκη Κατσούλη: Χωρίσαμε όταν πήγα μόνη διακοπές με μια φίλη μου, δεν το περίμενα

«Δεν ήταν καν στα πλάνα μας να καλέσουμε τον Τριαντάφυλλο στον γάμο μας» είπε σε άλλο σημείο η Μαριαλένα Ρουμελιώτη

Μαριαλένα Ρουμελιώτη και Σάκης Κατσούλης βρέθηκαν καλεσμένοι το βράδυ της Παρασκευής (24-04-2026) στην εκπομπή «Στην αγκαλιά του Φάνη» στον ΣΚΑΪ και μίλησαν για τη γνωριμία τους, το Survivor μέσα από το οποίο έγιναν ευρέως γνωστοί, για το παιδί που περιμένουν και την περίοδο που είχαν χωρίσει. Έδωσαν απάντηση και σε εκείνους που αναρωτήθηκαν για τη μη παρουσία του Τριαντάφυλλου στον γάμο τους, λέγοντας πως όλα όσα είχαν ακουστεί περί κουμπαριάς, δεν είχαν την παραμικρή δόση αλήθειας.

Ο Σάκης Κατσούλης και η Μαριαλένα Ρουμελιώτη έγιναν ευρέως γνωστοί μέσω της συμμετοχής τους στο «Survivor» το 2021. Παρόλο που οι δυο τους μπήκαν ξεχωριστά στο ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ, ο έρωτας που υπήρχε ανάμεσα τους – αφού ήταν πρώην ζευγάρι – ξαναφούντωσε και από τότε είναι και πάλι μαζί. Πλέον μετρούν αντίστροφα για να γίνουν γονείς.

Η Μαριαλένα Ρουμελιώτη θυμήθηκε τους στίβους μάχης του «Survivor» και ανέφερε: «Δεν τσαντίστηκα καθόλου που κέρδισε τότε το Survivor ο Σάκης Κατσούλης, αν και είμαι πάρα πολύ ανταγωνιστική. Αυτό που έχω πει στον Σάκη είναι πως, αν δεν ήμουν η σχέση του μέσα στο παιχνίδι, δεν θα ‘θελα να τον βλέπω μπροστά μου. Μοίραζε εφιάλτες αυτό το παιδί, δεν ξέρω».

Στη συνέχεια, εξήγησε πως: «Εκεί που ένιωθες δηλαδή ότι θα κερδίσεις, πάντα κάτι έκανε στο τέλος και κέρδιζε. Και μου έσπαγε τα νεύρα. Επειδή όμως ήταν παικταράς και το άξιζε, με όλη τη σημασία της λέξης, τι να κάτσεις να στενοχωρηθείς;».

Μαριαλένα Ρουμελιώτη και Σάκης Κατσούλης ρωτήθηκαν για τα αίτια του χωρισμού τους στο παρελθόν, με την εγκυμονούσα επιχειρηματία να αναφέρει: «Πήγα διακοπές με μια φίλη, μόνη μου. Τότε χωρίσαμε και δεν το περίμενα. Επειδή τότε ήταν φαντάρος, τον ρώτησαν αν είχε θέμα. Μου είπε να πάω κι ότι μου έχει απόλυτη εμπιστοσύνη. Μια φορά δεν σήκωσα το τηλέφωνο και πήγε να έρθει πετώντας στο νησί», είπε η Μαριαλένα Ρουμελιώτη.

Σε άλλο σημείο εξομολογήθηκε πως έχει ψάξει το κινητό του Σάκη Κατσούλη, χωρίς να βρει κάτι που να την βάλει σε σκέψεις.

Σε ερώτηση του Φάνη Λαμπρόπουλου για τον λόγο που δεν κάλεσαν τον Τριαντάφυλλο στον γάμο τους: «Δεν ήταν καν στα πλάνα μας να καλέσουμε τον Τριαντάφυλλο. Δεν έπεσε καν στο τραπέζι το όνομα. Δεν ισχύει η φήμη ότι θα ήταν κουμπάρος μας», είπε η Μαριαλένα Ρουμελιώτη.

Μιλώντας για τη σχέση τους σήμερα, τόνισε ότι «μετά από τόσα χρόνια και μετά από όλα αυτά που έχουμε περάσει, η αλήθεια είναι ότι υπάρχει μια ισορροπία στη σχέση μας. Δεν τσακωνόμαστε. Είναι πολύ καλός και δεν τσακωνόμαστε, δεν ξέρω. Δεν μου δίνει το δικαίωμα να τσακωθώ μαζί του», ενώ πρόσθεσε πως «περνάμε πολύ ωραία και είμαστε στην καλύτερη μας φάση».

Το αγαπημένο ζευγάρι που έκανε σχέδια γάμου, από το καλοκαίρι του 2025, την Πέμπτη (08.01.2026) έκανε gender reveal πάρτι για το φύλο του μωρού. Έτσι αποκαλύφθηκε ότι θα αποκτήσουν αγοράκι.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Lifestyle
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Lifestyle: Περισσότερα άρθρα
Συνεπιμέλεια στην Ελλάδα: Από την αποκλειστική γονική μέριμνα στο νέο μοντέλο συν-ανατροφής και συνευθύνης
Ο Ν. 4800/2021 επαναπροσδιόρισε ριζικά το οικογενειακό δίκαιο, εισάγοντας τη συνεπιμέλεια ως βασική αρχή μετά τη διάσταση των γονέων, με κεντρικό άξονα το βέλτιστο συμφέρον του παιδιού
Πηγή φωτό: iStock