Πέμπτη, 25 Απρ.
19oC Αθήνα

Μαριέττα Χρουσαλά για Mad Walk: Εκπλήξεις με Βίσση, Καλομοίρα και Τάμτα

Μαριέττα Χρουσαλά για Mad Walk: Εκπλήξεις με Βίσση, Καλομοίρα και Τάμτα

Η Μαριέττα Χρουσαλά βρέθηκε καλεσμένη στο «MEGA Καλημέρα» για μίλησε για τα επαγγελματικά της, τη μητρότητα, αλλά και για την επιστροφή της με την παρουσίαση του Mad Walk 2022.

«Ετοιμαζόμαστε για το Mad Walk, είναι πολύ όμορφη αυτή η περίοδος γιατί έχει τις πρόβες, έχει αυτό το γλυκό άγχος, είναι από τα πιο φαντασμαγορικά event που έχουμε στη χώρα μας. Έχουμε πάνω από 20 catwalks, πάνω από 30 καλλιτέχνες, πάνω από 250 μοντέλα που θα περπατήσουν στο stage.

Και 2.000 θεατές που θα το παρακολουθήσουν από κοντά που για πρώτη φορά θα βρεθεί ο κόσμος στο Tae Kwon Do. Επιστρέφω με έναν ωραίο και γλυκό τρόπο, έβλεπα τον εαυτό μου σε αυτό», ανέφερε στην αρχικά η Μαριέττα Χρουσαλά.

Η Μαριέττα Χρουσαλά, στη συνέχεια έκανε και… spoiler για τις εμφανίσεις των καλλιτεχνών.

«Θα κλείσει την βραδιά η Άννα Βίσση με καινούριο τραγούδι, με remix, θα πει και άλλα τραγούδια. Η έναρξη της βραδιάς θα είναι από την Τάμτα, θα έχουμε σε ένα special act τον Κωνσταντίνο Αργυρό, Καλομοίρα που θα έρθει από την Αμερική και ετοιμάζει κάτι ιδιαίτερο. Θα τραγουδήσει και η Μαρία Μπεκατώρου», αποκάλυψε.

Αναφορικά με το εάν θα απαντούσε θετικά σε μία επαγγελματική πρόταση, η Μαριέττα Χρουσαλά, απάντησε με ειλικρίνεια πως, «όπως δεν περίμενα αυτή την επιστροφή, δεν ξέρω τι να περιμένω για το μετά.

Μπορεί να έρθει, μπορεί και όχι. Δεν σκεφτόμουν ποτέ ότι θα γύριζα με το Mad Walk. Μπορεί να είναι κάτι που να μην αρέσει και να μην ευδοκιμήσει, ή μπορεί και να μου αρέσει».

Η Μαριέττα Χρουσαλά μίλησε για το διάστημα που βρέθηκε στο εξωτερικό για μεγάλο χρονικό διάστημα. «Όταν πας μακριά δένεσαι πιο πολύ με την υπάρχουσα οικογένειά σου. Δένεσαι με τους ανθρώπους που βρίσκεσαι εκεί, είτε με την πατρίδα, είτε με τη θρησκεία, είτε με οτιδήποτε.

Δεθήκαμε και σαν οικογένεια και ψάχναμε τρόπους να κάνουμε πράγματα που μας θύμιζαν την Ελλάδα. Ελεύθερος χρόνος υπήρχε, αλλά είχα και τα παιδιά μου μικρά», ανέφερε η Μαριέττα Χρουσαλά.

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις