Τετάρτη, 24 Ιουλ.
29oC Αθήνα

Μαρίνα Ασλάνογλου: Έκανα τρεις φορές εξωσωματική – Όταν έπαιρνα αρνητική απάντηση ένιωθα ενοχές ότι φταίω εγώ

Μαρίνα Ασλάνογλου: Έκανα τρεις φορές εξωσωματική – Όταν έπαιρνα αρνητική απάντηση ένιωθα ενοχές ότι φταίω εγώ

Η ηθοποιός Μαρίνα Ασλάνογλου μίλησε στην εκπομπή «Mega Καλημέρα» και στον Κώστα Τσουρό για την τις δυσκολίες μέχρι την απόκτηση οικογένειας, την 14χρονη απουσία από την τηλεόραση και την καριέρα στο εξωτερικό.

Η Μαρίνα Ασλάνογλου μίλησε για την μητρότητα και την σχέση της με τον γιο της. «Όταν λείπω και το παιδί είναι με τον Δήμο, ξεφεύγουν από το πρόγραμμα, αλλά το μαθαίνω. Πολλές φορές κοιμούνται οι δυο τους μαζί, ο μικρός με διώχνει θέλει να είναι «μόνο αγόρια». Το παιδί στο πρόσωπο είναι ίδιο με εμένα, όλα τα άλλα είναι ο μπαμπάς του.
Ο Δήμος δεν ήξερε ότι ήμουν ηθοποιός, όταν ήρθε να με δει πρώτη φορά στο θέατρο, τού άρεσε πάρα πολύ, είναι θαυμαστής μου».

Για τον σύζυγό της τόνισε πως, «ο άνδρας μου δεν ζηλεύει, τουλάχιστον δεν το λέει, εγώ είμαι ζηλιάρα. Δεν έχουν φλερτάρει τον άντρα μου, μπροστά μου, ευτυχώς. Ο κόσμος πιστεύει ότι δεν θα χαμογελούσα».

Μεταξύ άλλων η Μαρίνα Ασλάνογλου αναφέρθηκε και στην στήριξη που έλαβε όταν αποκάλυψε ότι έκανε εξωσωματική γονιμοποίηση.

«Έλαβα πολλά μηνύματα όταν μίλησα για την εξωσωματική. Μπορεί να είμαστε στο 2023, αλλά υπάρχει ακόμα το ταμπού της εξωσωματικής, θέλει πίστη είναι μοναχικός ο δρόμος. Εγώ είχα κάνει 3 φορές εξωσωματική.

Όταν έπαιρνα την αρνητική απάντηση, ότι δεν είμαι έγκυος, ένιωθα ενοχές ότι εγώ φταίω και εγώ δεν μπορώ», αποκάλυψε.

«Παίζει μεγάλο ρόλο η στήριξη του συζύγου στην προσπάθεια να μείνεις έγκυος, αλλά μέσα σου, είσαι μόνη. Ένα ζευγάρι μωρουδιακά παπουτσάκια, που μου έδωσε η Πηνελόπη Αναστασοπούλου μου έφεραν γούρι και έμεινα έγκυος», είπε στη συνέχεια η Μαρίνα Ασλάνογλου.

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις