Παρασκευή, 26 Απρ.
21oC Αθήνα

Μαρίνα Ασλάνογλου: Ότι πιο σημαντικό έχω κάνει στη ζωή μου είναι ο γιος μου

Μαρίνα Ασλάνογλου: Ότι πιο σημαντικό έχω κάνει στη ζωή μου είναι ο γιος μου

Η Μαρίνα Ασλάνογλου ήταν καλεσμένη στην εκπομπή «Χαμογέλα και Πάλι», και μίλησε για άγνωστες πτυχές της ζωής της.

Η αγαπημένη ηθοποιός, Μαρίνα Ασλάνογλου, που πρωταγωνιστεί στην παράσταση «Terror» στο θέατρο Αθηνών, μίλησε για την οικογένειά της, τις προσπάθειες που έκανε για να γίνει μητέρα και έστειλε το δικό της μήνυμα με αφορμή τη δίκη του Πέτρου Φιλιππίδη που ξεκίνησε.

«Αλλάζουν τα δεδομένα συνέχεια. Στην παράσταση κολλήσαμε κοροναϊό, σταματήσαμε, ξεκινήσαμε ξανά μετά. Νόσησα και εγώ παρότι τριπλά εμβολιασμένη», είπε αρχικά.

Στη συνέχεια, μιλώντας για την οικογένειά της εξομολογήθηκε ότι έγινε μητέρα έχοντας κάνει τρεις εξωσωματικές σε εννέα μήνες. Μάλιστα, έγινε γνωστή και μια συγκινητική ιστορία.

Μετά τη δεύτερη αποτυχημένη εξωσωματική της, μία ηθοποιός στο θέατρο που εργαζόταν έκανε δώρο για γούρι ένα ζευγάρι μωρουδιακά παπουτσάκια στην Πηνελόπη Αναστασοπούλου και εκείνη έμεινε έγκυος.

Αμέσως μετά, η Πηνελόπη τα έδωσε στην Μαρίνα Ασλάνογλου και ήταν καρμικά. Μετά την τρίτη εξωσωματική ήρθε στον κόσμο ο γιος της, Κωνσταντίνος. Τα παπουτσάκια αυτά τώρα τα έχει η γυναίκα του Γιώργου Λεμπέση, που γέννησε πρόσφατα.

Πώς αποφάσισε να μιλήσει ανοιχτά για την προσπάθειά της να γίνει μαμά;

«Ήταν και είναι ένα θέμα ταμπού. Μίλησα γιατί από όλους τους ρόλους που έχω παίξει στη ζωή μου, το να γίνω μαμά ήταν ότι πιο σημαντικό έχω κάνει. Με έχει σημαδέψει. Ήταν μία δική μου μάχη, μια προσπάθεια που κατάφερα. Δεν το έβαλα ποτέ κάτω», εξομολογήθηκε.

Στο σημείο αυτό τόνισε ότι ο σύντροφός της ήταν πάντα δίπλα της, την στήριζε και την νοιαζόταν. «Είχε άγχος, με έπαιρνε τηλέφωνο όταν έλειπε από το σπίτι να δει πως είμαι».

«Μου αρέσει που δεν είναι του χώρου. Είναι πολύ ωραίο. Όταν με γνώρισε δεν ήξερε ότι είμαι ηθοποιός. Καταλαβαίνει και τα περίεργα ωράρια που έχω και τα αντιμετωπίζει όλα ψύχραιμα, ακόμα και μια σκηνή ερωτική που μπορεί να έχω να γυρίσω. Δεν μου έχει κάνει ποτέ σκηνή ζηλοτυπίας», ανέφερε η ίδια.

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις