Lifestyle

Μαρίνα Καλογήρου: Βίωσα σεξουαλική κακοποίηση από δύο φίλους της οικογένειας και δύο συγγενείς

«Ήταν σεξουαλική κακοποίηση από τα 4 έως τα 14, από τέσσερις διαφορετικούς άνδρες - Ο ένας με κακοποιούσε κατ’ εξακολούθηση» είπε η Μαρίνα Καλογήρου
Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Σοκάρει η Μαρίνα Καλογήρου που βγάζει από μέσα της μια σειρά από τραυματικές καταστάσεις του παρελθόντος. Εφιαλτικά βιώματα που τη «σημάδεψαν» και την ακολουθούν μέχρι σήμερα. Η ηθοποιός μίλησε για τη σεξουαλική κακοποίηση που υπέστη για 10 ολόκληρα χρόνια, όταν ήταν παιδί. Ανέφερε μάλιστα πως δράστες στο μαρτύριό της, ήταν δύο φίλοι της οικογένειας και δύο συγγενείς της. 

Η Μαρίνα Καλογήρου αποφάσισε να μιλήσει ανοιχτά για τη σεξουαλική κακοποίηση που υπέστη στην εκπομπή «Καλύτερα αργά» και την Αθηναϊδα Νέγκα. Έκανε ψυχοθεραπεία, όμως όπως ανέφερε, οι πληγές στην ψυχή της είναι αδύνατον να επουλωθούν.

«Είμαι ένα κακοποιημένο παιδί. Πέρασα άσχημα στην παιδική μου ηλικία. Η κακοποίηση που βίωσα δεν ήταν μόνο ψυχολογική και σωματική. Ήταν σεξουαλική. Από τα 4 έως τα 14. Από τέσσερις διαφορετικούς άνδρες. Ο ένας με κακοποιούσε κατ’ εξακολούθηση», είπε αρχικά η Μαρίνα Καλογήρου.

Η Μαρίνα Καλογήρου ανέφερε επίσης: «Νόμιζα – μέχρι πρόσφατα – ότι δεν μου είχε αφήσει τίποτα αυτό το πράγμα. Είχα κάνει 200 χρόνια ψυχοθεραπεία, φαινόταν να είναι όλα εντάξει. Και ξαφνικά κατάλαβα πως όχι μόνο δεν είναι εντάξει, αλλά ότι έχει αφήσει μέσα μου έναν κακοποιητή».

Η Μαρίνα Καλογήρου είπε στη συνέχεια: «Οι άνθρωποι που με κακοποίησαν ήταν δύο φίλοι της οικογένειας και δυο συγγενείς. Δεν θυμάμαι να μου είχαν πει να μην το πω πουθενά, αλλά μπορεί και να μου το είχαν πει.

Αυτό που θυμάμαι είναι να αντέχω. Το ότι έχω εισπράξει κακοποίηση και ότι το έχω μέσα μου το κατάλαβα πριν από έναν μήνα. Δεν το είχα μπλοκάρει, πίστευα ότι δεν μου έχει αφήσει κάτι μέσα μου κακό».

Κλείνοντας, η Μαρίνα Καλογήρου είπε: «Με επηρέασε τρομερά. Έχω μια συγκλονιστική ψυχοθεραπεύτρια, το βρήκαμε κατά λάθος. Βρήκαμε την ωραιοποίηση που κάνω στη ζωή, εγώ είχα σημαία την αλήθεια και ξαφνικά κατάλαβα ότι λέω ψέματα και στον ίδιο μου τον εαυτό, κάνω focus μόνο στο καλό.

Μέσω της ωραιοποίησης το βρήκαμε. Καταλάβαμε ότι εγώ ζούσα μία φρικτή κατάσταση την οποία έκανα ότι δεν τη ζούσα, σώπαινα και έφτιαχνα έναν δικό μου φανταστικό τρόπο».

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Lifestyle
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Lifestyle: Περισσότερα άρθρα
Η Χάλι Μπέρι πέρασε το Σαββατοκύριακο με τον 12χρονο γιο της μετά την έκδοση περιοριστικών μέτρων σε βάρος της από τον πρώην σύζυγό της
O πρώην σύζυγός της, Ολιβιέ Μαρτίνεζ, εξασφάλισε προσωρινά περιοριστικά μέτρα εναντίον της, τα οποία περιόρισαν τον χρόνο που μπορεί να περνά με τον γιο τους σε ημερήσιες επισκέψεις
Halle Berry
Ελεονώρα Μελέτη: «Η τηλεόραση είναι κομμάτι της ζωής μου 25 χρόνια τώρα – Δεν θα κλείσει ποτέ αυτή η ιστορία»
«Καλό είναι να βλέπουμε την προσπάθεια που γίνεται κάθε φορά από τους παρουσιαστές, να δίνουμε χρόνο, να παίρνουν ανάσα τα προϊόντα, να μη συγκρίνουμε», είπε η Ελεονώρα Μελέτη
Ελεονώρα Μελέτη
Ο Νίκος Καρβέλας ζητά από την Άννα Βίσση 200.000 – 300.000 ευρώ: «Όλα θα λυθούν με συζήτηση» αναφέρει ο Μιχάλης Δημητρακόπουλος
Πληροφορίες κάνουν λόγο για έντονη διαφωνία, η οποία φέρεται να προέκυψε όταν ο Νίκος Καρβέλας ενημερώθηκε ότι δεν θα λάβει ένα συγκεκριμένο χρηματικό ποσό, το οποίο θεωρούσε πως είχε συμφωνηθεί
Άννα Βίσση-Νίκος Καρβέλας 34
Κιμ Καρντάσιαν: «Ήμουν πραγματικά μόνη για πέντε χρόνια – Ήθελα να επουλώσω τις πληγές μου και να δουλέψω με τον εαυτό μου»
Πλέον η Κιμ Καρντάσιαν βρίσκεται σε σχέση με τον Λούις Χάμιλτον, ωστόσο φαίνεται αποφασισμένη να προστατεύσει από τα φώτα της δημοσιότητας αυτή την πλευρά της ζωής της
Η Κιμ Καρντάσιαν
Σταματίνα Τσιμτσιλή: «Δύσκολο να κάνω τέταρτο παιδί – Δεν είναι κάτι που το επιζητούμε ή το προσπαθούμε»
Το ωράριο της εκπομπής βοηθάει γιατί μπορεί να έχουμε ένα πολύ άγριο ξύπνημα, αλλά το μεσημέρι μπορώ να είμαι μαζί τους και να τα χαίρομαι», είπε η παρουσιάστρια
Θέμης Σοφός-Σταματίνα Τσιμτσιλή
7