Τετάρτη, 24 Απρ.
20oC Αθήνα

Μαρίνα Πατούλη: Απόφαση του Γιώργου το διαζύγιο – Προσπαθώ να στηριχθώ με τη βοήθεια ειδικών (vid)

Μαρίνα Πατούλη: Απόφαση του Γιώργου το διαζύγιο – Προσπαθώ να στηριχθώ με τη βοήθεια ειδικών (vid)
Φωτογραφία Αρχείου / Intime

Τη δική της απάντηση στη συνέντευξη που παραχώρησε ο Γιώργος Πατούλης στην εφημερίδα “Τα Νέα” θέλησε να δώσει η Μαρίνα Πατούλη. Μιλώντας στον ΑΝΤ1, είπε ότι το διαζύγιο δεν αποτελεί μια κοινή απόφαση, καθώς ο Γιώργος Πατούλης το αποφάσισε και το ανακοίνωσε μόνος.

Μάλιστα, η Μαρίνα Πατούλη εξομολογήθηκε ότι μετά από όλα αυτά που έχουν συμβεί με τον σύζυγό της, Γιώργο Πατούλη, προσπαθεί να στηριχτεί στα πόδια της με τη βοήθεια ειδικών. «Σήμερα για μένα είναι μια ιδιαίτερη συγκινησιακά ημέρα, γιατί σαν σήμερα το 1998 έχασα σε πολύ νεαρή ηλικία τον πιο σημαντικό άνθρωπο της ζωής κάθε ανθρώπου, που είναι η μητέρα μου. Η αλήθεια είναι ότι επειδή από τα 18 μου συνδέθηκα με τον Γιώργο, ο ρόλος της μητέρας μου ήταν καθοριστικός. Για μένα είναι ένα διπλό πένθος.

Ο Γιώργος είπε ότι έχουμε αποφασίσει, δεν έχουμε αποφασίσει για διαζύγιο, μόνος του αποφάσισε και δεν είναι κάτι που αποτελεί κοινή απόφαση. Απλά, σεβόμενη τα 35 χρόνια γάμου, έχω αποφασίσει να στηρίξω τον εαυτό μου και το παιδί μου για τη διαχείριση αυτής της κατάστασης. Δεν πρόκειται, λοιπόν, για μια ειλημμένη απόφαση… Προσπαθώ να στηριχθώ μέσα από τη βοήθεια ειδικών και να στηρίξω και το παιδί στην απόφαση που ο ίδιος πήρε», είπε η Μαρίνα Πατούλη.

Δείτε αναλυτικά στο παρακάτω βίντεο:

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις