Σάββατο, 24 Φεβ.
12oC Αθήνα

Μαρίνα Πατούλη: Έχω δεχθεί bullying, μας ταύτισαν με τα χρυσά σαλόνια, φοβάμαι να φορέσω χρυσό

Μαρίνα Πατούλη: Έχω δεχθεί bullying, μας ταύτισαν με τα χρυσά σαλόνια, φοβάμαι να φορέσω χρυσό

«Τα σεξιστικά σχόλια είναι έντονα, αλλά εγώ μιλάω με το έργο μου», λέει η Μαρίνα Πατούλη.

Η Μαρίνα Πατούλη έδωσε συνέντευξη στην εκπομπή «Mega Καλημέρα» και τον Σαράντη Μαριεττή, όπου μίλησε για τα σεξιστικά σχόλια που ακούει, τον έρωτα, αλλά και το bullying που έχει υποστεί. Η ίδια τόνισε επίσης πως είναι ανοικτή σε έναν νέο έρωτα.

«Έχω υποστεί αυστηρή κριτική για τις στιλιστικές μου επιλογές. Τα σεξιστικά σχόλια είναι έντονα. Μιλάω πάντα με το έργο μου και όχι με την εμφάνισή μου.

Τον έρωτα τον συνδέω με ωραίες στιγμές. Δεν συγχωρώ την απιστία. Με έχουν απατήσει», είπε αρχικά η Μαρίνα Πατούλη.

Η Μαρίνα Πατούλη είπε στη συνέχεια: «Αποδέχομαι τον όρο Barbie καλοπροαίρετα. Δεν με αντιπροσωπεύει ο ορός sex symbol. Ένας άνδρας για να σταθεί δίπλα μου πρέπει να έχει μυαλό.

Έχει κλείσει το κεφάλαιο γάμος. Υπάρχει μοναχικότητα στη ζωή μου. Καλώ φίλους σπίτι για να μην νιώθω μόνη».

Για το bullying που έχει δεχτεί, η Μαρίνα Πατούλη απάντησε: «Έχω δεχθεί bullying με τον Γιώργο, μας ταύτισαν με τα χρυσά σαλόνια.

Φοβάμαι να φορέσω χρυσό. Μου αρέσει να αυτοσαρκάζομαι, έχω γελάσει με κάποια, αλλά πρέπει να υπάρχει κι ένα όριο, που να μην θίγει την προσωπικότητά μου. Ζω τα συναισθήματά μου με ένταση. Δεν μου αρέσει το μέτριο. Με έχει ερωτευθεί μαθητής μου».

Κλείνοντας, η Μαρίνα Πατούλη ανέφερε: «Είμαι ανοιχτή σε έναν νέο σύντροφο. Είμαι 2 χρόνια μόνη. Σαν σύντροφος είμαι χαρούμενη και λίγο γκρινιάρα».

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις