Σάββατο, 27 Απρ.
16oC Αθήνα

Μαρίνα Βερνίκου: Δεν είναι μέλος της οικογένειάς μου ο άνδρας που διέκοψε την παράσταση στο θέατρο Νέου Κόσμου

Μαρίνα Βερνίκου: Δεν είναι μέλος της οικογένειάς μου ο άνδρας που διέκοψε την παράσταση στο θέατρο Νέου Κόσμου

Ο Αλέξανδρος Κωνσταντίνος Βερνίκος είναι ο άνδρας που διέκοψε την παράσταση στο Θέατρο Νέου Κόσμου και στη συνέχεια (μετά το εξώδικο…) ζήτησε συγγνώμη. Η γνωστή φωτογράφος και γόνος της εφοπλιστικής οικογένειας, Μαρίνα Βερνίκου, ρωτήθηκε αν είναι συγγενείς.

«Όχι δεν είναι και δεν τον ξέρω. Κανένας από τον στενό μου οικογενειακό κύκλο δεν τον γνωρίζω. Όλοι αναρωτιόμαστε ποιος είναι αυτός. Κανένας δεν τον ξέρει! Κι εμείς όλοι οι Βερνίκοι ξέρουμε ο ένας τον άλλον, είμαστε οικογένεια που ξέρουμε ο ένας τον άλλον», είπε η Μαρίνα Βερνίκου όταν ρωτήθηκε από δημοσιογράφο της εκπομπής «Πρωινό» για το περιστατικό στο θέατρο Νέου Κόσμου.

Η Μαρίνα Βερνίκου δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο ο άνδρας που δημιούργησε το επεισόδιο στο θέατρο Νέου Κόσμου να μην ασχολείται καν με τη ναυτιλία, όπως έχει διαρρεύσει.

«Κατ’ αρχήν δεν ξέρω αν είναι αλήθεια αυτό! Δεν ξέρω αν είναι αλήθεια το όνομα, ούτε ξέρω αν όντως ασχολείται με αυτόν τον τομέα», είπε.

Στην ερώτηση δε αν γνωρίζει τον συγκεκριμένο άνθρωπο ο πατέρας της, η απάντηση της Μαρίνας Βερνίκου ήταν αρνητική.

Η αντίδρασή της μετά το 05:30 του βίντεο

 

Όλα έγιναν την περασμένη Πέμπτη (16.03.2023) όταν ο Αλέξανδρος Κωνσταντίνος Βερνίκος διάρκεια της παράστασης του Κωνσταντίνου Ρήγου «Πεταλούδες στο Στομάχι», απηύθυνε προς τους ηθοποιούς προσβλητικούς χαρακτηρισμούς.

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις