Σάββατο, 2 Μαρ.
15oC Αθήνα

Μάριος Καπότσης: Είμαι έτοιμος να γίνω μπαμπάς

Μάριος Καπότσης: Είμαι έτοιμος να γίνω μπαμπάς

Για το γάμο του με την Κόνι Μεταξά, το ενδεχόμενο να αποκτήσουν παιδί, για την πρόταση συνεργασίας που έχουν δεχτεί, μίλησε ο Μάριος Καπότσης στο MEGA Καλημέρα.

Μετά το γάμο, είπε, δεν άλλαξε τίποτα στη ζωή τους με την Κόνι Μεταξά. Ο Μάριος Καπότσης περιέγραψε και… ευτράπελα στο γάμο του και τη σχέση του με τον πεθερό του, Λευτέρη Πανταζή.

«Δεν έχει αλλάξει τίποτα ανάμεσά μας με την Κόνι μετά τον γάμο μας. Όταν είσαι μαζί με έναν άνθρωπο η φυσική εξέλιξη είναι να παντρεύεσαι και να κάνεις παιδί.

Όταν νιώσει έτοιμη η Κωνσταντίνα, θα θέλαμε να κάνουμε ένα παιδί. Ελπίζω να είμαστε από τους τυχερούς και να μπορέσουμε να κάνουμε παιδί, είμαι έτοιμος να γίνω μπαμπάς», είπε αρχικά ο γνωστός πολίστας.

Με αφορμή τα όσα ανεβάζει η σύζυγός του, o Μάριος Καπότσης είπε: «Στα social media ο καθένας μπορεί να γράψει ό, τι θέλει. Η Κωνσταντίνα είναι πολύ αληθινή και καμιά φορά της στοιχίζει, λέει τα πράγματα όπως θα τα έλεγε σε μια παρέα».

«Την ημέρα του γάμου μου ένας φίλος μου παρεξηγήθηκε και έφυγε, εγώ τον κυνήγησα με το αμάξι να τον γυρίσω πίσω», περιέγραψε, ενώ για τον Λευτέρη Πανταζή είπε; «έχω μια ιδιαίτερη σχέση, είναι πεθερός, μπαμπάς, φίλος».

 

Τέλος, ο Μάριος Καπότσης αποκάλυψε: «»πέρυσι μάς έκαναν πρόταση μαζί με την Κόνι για μια ταξιδιωτική εκπομπή αλλά δεν προχώρησε».

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις