Πέμπτη, 29 Φεβ.
15oC Αθήνα

Μαρκέλλα Γιαννάτου: Σκέφτομαι μήπως δεν είμαι καλή μαμά επειδή δουλεύω πολλές ώρες

Μαρκέλλα Γιαννάτου: Σκέφτομαι μήπως δεν είμαι καλή μαμά επειδή δουλεύω πολλές ώρες

Η Μαρκέλλα Γιαννάτου ήταν η σημερινή καλεσμένη της Ελένης Μενεγάκη, και μεταξύ άλλων μίλησε για το πώς νιώθει μετά τον ερχομό του παιδιού της.

«Είμαι καλύτερα από ότι ήμουν πριν λίγο καιρό. Έχασα και τα κιλά της εγκυμοσύνης, είχα πάρει 20 κιλά. Γύρισα αμέσως στη δουλειά, δεν ήμουν έτοιμη αλλά νομίζω με βοήθησε πολύ».

Αναφερόμενη στο πώς αποφάσισε να ασχοληθεί με την υποκριτική αλλά και το πώς το πήραν οι γονείς της, οι οποίοι ήταν και οι δύο γιατροί, η Μαρκέλλα Γιαννάτου ανέφερε στη συνέχεια: «Η μαμά μου ήταν υπέρ του να ασχοληθώ με την υποκριτική. Ο μπαμπάς ήταν λίγο πιο ζόρικος στην αρχή αλλά άλλαξε γνώμη. Είχα δυσκολίες στην αρχή.

Επειδή με στήριξαν οι γονείς μου είχα την ασφάλεια ότι και να μην πάει θα έχω κάτι άλλο και γι’ αυτό σπούδασα. Δεν είναι όλα ωραία στη δουλειά μας. Από την αρχή όμως, υπήρχαν πράγματα στη δουλειά που μου αρέσαν».

Όπως είπε, εκείνη ήταν από τους τυχερούς του χώρου που ξεκίνησαν απευθείας με πρωταγωνιστικούς ρόλους. «Ξεκίνησα με πρωταγωνιστικούς ρόλους κυρίως στο σινεμά. Το θέατρο με το σινεμά έχει διαφορά αλλά το σινεμά με την τηλεόραση δεν έχει τόσες διαφορές πέρα από τον χρόνο».

Ως νέα μαμά, η Μαρκέλλα Γιαννάτου έχει δίπλα της τη δική της μανά για να τη βοηθάει. «Με το μωρό με βοηθάει η μαμά μου. Συγκινούμαι όταν σκέφτομαι το μωρό. Το σούπερ μάρκετ πια είναι έξοδος.

Έχω συνέχεια σκέψεις όταν λείπω από το μωρό. Σκέφτομαι μόνιμα μήπως δεν είμαι καλή μαμά επειδή δουλεύω πολλές ώρες. Αλλά νομίζω πως και η μικρή θα είναι καλά εάν είμαι και εγώ».

Η Μαρκέλλα Γιαννάτου όπως είπε δεν έχει πια τόσο ελεύθερο χρόνο. «Τώρα δεν έχω πολύ χρόνο. Κάνω μεταπτυχιακό στο ΕΚΠΑ και έχω διάβασμα. Ο ελεύθερος χρόνος μου είναι όταν πάω τον σκύλο μου βόλτα.

Δεν είχα σκοπό να κάνω θέατρο αλλά ήταν πολύ ωραίο το έργο και δεν ήθελα να το αφήσω. Ήρθε έρθει ο κ. Κουτσογιανόπουλος κάποτε για συνέντευξη και είχα τόσο άγχος που κλειδώθηκα στην τουαλέτα. Βγήκα όταν έφυγε. Στο σχολείο ήμουν πολύ κοινωνική, μετά κάτι άλλαξε γύρω στα 27-28».

Φέτος πρωταγωνιστεί στη θεατρική παράσταση «Τα μαγικά βουνά» στο έργο του Γιώργου Κοτζιούλα.

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις