Τετάρτη, 17 Απρ.
23oC Αθήνα

Μάρθα Καραγιάννη: Η Αλίκη Κατσαβού μίλησε για τον θάνατό της – «Ο Φοίβος δεν έχει ενημερωθεί ακόμη»

Μάρθα Καραγιάννη: Η Αλίκη Κατσαβού μίλησε για τον θάνατό της – «Ο Φοίβος δεν έχει ενημερωθεί ακόμη»

«Είμαι ακόμη σοκαρισμένη, δεν θέλω να το πιστέψω, κάνει παιχνίδια το μυαλό μου», ήταν η πρώτη αντίδραση της Αλίκης Κατσαβού, λίγες ώρες μετά την είδηση του θανάτου της Μάρθας Καραγιάννη. Η ίδια, μιλώντας στο TLIFE αποχαιρέτησε την δική της Μάρθα και θυμήθηκε στιγμές από την φιλία τους.

Η Αλίκη Κατσαβού μίλησε για την Μάρθα Καραγιάννη, έτσι όπως είχε την ευκαιρία να τη ζήσει δίπλα στον Κώστα Βουτσά και για τη φιλία τους, που εξελίχθηκε σε κουμπαριά.

«Είμαι ακόμη σοκαρισμένη, δεν θέλω να το πιστέψω, κάνει παιχνίδια το μυαλό μου, έχω πολλά να θυμάμαι από εκείνη, είναι οι πρώτες ώρες μετά την απώλειά της, όλα γύρω είναι πολύ δύσκολα για όσους είχαμε την ευκαιρία να ζήσουμε δίπλα στη Μάρθα Καραγιάννη», ανέφερε αρχικά η Αλίκη Κατσαβού.

Μιλώντας για την γνωριμία της και την κουμπαριά με την ηθοποιό, η Αλίκη Κατσαβού ανέφερε: «Η Μάρθα ήταν κουμπάρα μας στον γάμο μου με τον Κώστα Βουτσά και νονά του Φοίβου, μαζί με τη Δώρα Ντούμα. Ο Κώστας της είχε ζητήσει να μας παντρέψει και να βαφτίσει το παιδί, ήταν ένας λατρεμένος άνθρωπος για την οικογένειά μας.

Μέσα από τα δικά μου μάτια, η Μάρθα φαντάζει το πιο θηλυκό μαγκάκι του κόσμου, ήταν μια μεγάλη σταρ, πίσω από την οποία υπήρχε μια ανθρώπινη πλευρά, αγαπητή και αξεπέραστη».

Η Μάρθα Καραγιάννη εκτός από κουμπάρα στον γάμο του Κώστα Βουτσά και της Αλίκης Κατσαβού, ήταν και η νονά του γιου τους, Φοίβου, ο οποίος ακόμη δεν γνωρίζει για την απώλειά της.

«Ο μικρός Φοίβος δεν έχει ενημερωθεί ακόμη, πριν πάει στο σχολείο του, αύριο το πρωί, θα τον ενημερώσω, είμαι πάντα προετοιμασμένη για όλα. Ο Φοίβος είναι ένα πολύ δυνατό παιδί και θα το αντιμετωπίσουμε μαζί», δήλωσε η Αλίκη Κατσαβού.

Όσο για αυτά που θα διηγείται στον μικρό Φοίβο από τη Μάρθα Καραγιάννη και τον Κώστα Βουτσά, είπε ότι: «Στις μεγάλες παρέες, μιλούσαν οι υπόλοιποι, στη Μάρθα δεν άρεσε να μιλά η ίδια για τον εαυτό της. Με τον Κώστα είχαν μια πολύ αληθινή και ανθρώπινη σχέση, δεν ήταν μια τυπική σχέση δύο μεγάλων πρωταγωνιστών, ήταν σχέση ζωής. Θα θυμάμαι πολλά από την Μάρθα και τον Κώστα και θα τα διηγούμαι και στον Φοίβο», είπε η Αλίκη Κατσαβού στο TLIFE.

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις