Δευτέρα, 3 Ιουν.
32oC Αθήνα

Μάθιου Πέρι: Έρευνες για το ποιος του χορήγησε το ναρκωτικό που του στοίχισε τη ζωή

Μάθιου Πέρι: Έρευνες για το ποιος του χορήγησε το ναρκωτικό που του στοίχισε τη ζωή
REUTERS

Συνεχίζονται οι έρευνες για τα αίτια θανάτου του πολυαγαπημένου Μάθιου Πέρι, ο οποίος βρέθηκε νεκρός τον Οκτώβριο του 2023 μετά από υπερβολική δόση κεταμίνης.

Ο παγκοσμίου φήμης «Τσάντλερ» είναι γνωστό ότι πάλευε χρόνια με τον εθισμό του στα ναρκωτικά και το αλκοόλ. Ενώ τα τελευταία χρόνια ο ίδιος υποστήριζε πως ήταν «νηφάλιος», μετά τον θάνατό του βρέθηκε στον οργανισμό του μεγάλο ποσοστό του ναρκωτικού της κεταμίνης. Οι αρχές ερευνούν ακόμη το πως βρέθηκε στην κατοχή του Μάθιου Πέρι το θανατηφόρο φάρμακο.

Οι ερευνητές που έχουν αναλάβει την διερεύνηση του θανάτου του γνωστού ηθοποιού, παράλληλα προσπαθούν να προσδιορίσουν και το ποιος είναι υπεύθυνος για την προμήθεια του ναρκωτικού.

Πηγές επιβολής του νόμου είπαν στο TMZ ότι βρίσκεται σε εξέλιξη έρευνα για το πού πήρε την κεταμίνη ο Perry – και ποιος του παρείχε το τοξικό φάρμακο.

Στην έρευνα φέρεται να συμμετέχουν τόσο η τοπική αστυνομία όσο και η Διεύθυνση Δίωξης Ναρκωτικών.

Oι αρχές έχουν ήδη πάρει συνεντεύξεις από βασικούς ανθρώπους του Hollywood, συγκεκριμένα άτομα που έχουν ιστορικό χρήσης ή κατάχρησης ναρκωτικών.

«Α, ώστε το ζεστό νερό που περιστρέφεται γύρω σου σε κάνει να αισθάνεσαι ωραία; Είμαι ο Μάτμαν», είχε γράψει στην τελευταία του ανάρτηση ο ηθοποιός, μέσα από το τζακούζι στο οποίο βρέθηκε νεκρός 5 μέρες αργότερα.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Matthew Perry (@mattyperry4)

Υπενθυμίζεται ότι ο αγαπητός πρωταγωνιστής της σειράς «Τα Φιλαράκια», βρέθηκε νεκρός μέσα στο τζακούζι του σπιτιού του στις 28 Οκτωβρίου 2023. Ο ηθοποιός ήταν μόλις 54 ετών και η είδηση του θανάτου του σκόρπησε θλίψη σε ολόκληρο τον κόσμο κυρίως στους συμπρωταγωνιστές του Jennifer Anniston, Courtney Cox, Lisa Kudrow, Matt LeBlanc και David Schwimmer αλλά και στους εκατομμύρια φανς των Friends.

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις