Δευτέρα, 6 Μαΐ
15oC Αθήνα

Μάθιου Πέρι: Τα «Φιλαράκια» ίσως ετοιμάζουν reunion στα 75α βραβεία EMMY για να αποτίσουν φόρο τιμής

Μάθιου Πέρι: Τα «Φιλαράκια» ίσως ετοιμάζουν reunion στα 75α βραβεία EMMY για να αποτίσουν φόρο τιμής
Φωτογραφία Αρχείου / Reuters

Τα «Φιλαράκια» εξετάζουν το ενδεχόμενο να κάνουν reunion και να αποτίσουν φόρο τιμής στον Μάθιου Πέρι «που δικαιωματικά αξίζει», κατά τη διάρκεια της τελετής απονομής των βραβείων EMMY που θα απονεμηθούν στις 15 Ιανουαρίου στο Peacock Theatre του Λος Άντζελες.

Η DailyMail αναφέρει ότι η Τζένιφερ Άνιστον, η Κόρτνεϊ Κοξ, η Λίζα Κούντροου, ο Ματ ΛεΜπλανκ και ο Ντέιβιντ Σουίμερ, τα «Φιλαράκια» του Μάθιου Πέρι, φέρονται να είναι σε ένα πρώιμο στάδιο συζητήσεων να εμφανιστούν όλοι  μαζί στη σκηνή των βραβείων EMMY.

Εφόσον το κάνουν, οι 5 αγαπημένοι ηθοποιοί που μαζί με τον Μάθιου Πέρι σημάδεψαν μια ολόκληρη γενιά ως τα «Φιλαράκια» θα μοιραστούν τις «προσωπικές αναμνήσεις τους» από τον 54χρονο ηθοποιό.

«Το καστ θέλει να τον τιμήσει δημοσίως κάποια στιγμή και να αποτίσουν τον φόρο τιμής που τόσο δικαιωματικά αξίζει. Και υπάρχουν ενδείξεις ότι θα το κάνουν στα EMMY την επόμενη χρονιά», δήλωσε μια πηγή στη Daily Mail.

«Όλοι τους θα ήθελαν να ανέβουν μαζί στη σκηνή, να μιλήσουν για εκείνον, να μοιραστούν αναμνήσεις για τον Μάθιου Πέρι και να πουν στον κόσμο πώς ήταν στην πραγματική ζωή του», συμπλήρωσε η ίδια πηγή στο βρετανικό μέσο

Αν όλες οι πλευρές συμφωνήσουν τον τρόπο που θα το κάνουν αυτό και εφόσον πάρουν και την έγκριση της οικογένειας του Μάθιου Πέρι, «σίγουρα θα ενώσουν τις δυνάμεις τους για να κάνουν εκείνη τη νύχτα μια ιδιαίτερη στιγμή για τον Μάθιου και όλους όσοι τον αγαπούσαν», ανέφερε η ίδια πηγή.

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις