Lifestyle

Ματθίλδη Μαγγίρα για την κριτική του Δημήτρη Αρβανίτη: «Δεν ξέρω γιατί το είπε, λυπάμαι που το ακούω»

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Ο Δημήτρης Αρβανίτης σχολίασε αρνητικά τη σειρά «Η κατάρα της Τζέλας Δελαφράγκα» και η Ματθίλδη Μαγγίρα του απάντησε.

Η Ματθίλδη Μαγγίρα απάντησε στην κάμερα του Breakfast@Star και τον Ηλία Σκουλά στην αρνητική κριτική που έχει κάνει ο Δημήτρης Αρβανίτης για τη σειρά «Η κατάρα της Τζέλας Δελαφράγκα».

Πιο συγκεκριμένα, ο Δημήτρης Αρβανίτης είχε πει για τη σειρά του Alpha: «Εμένα προσωπικά με άφησε με εξαιρετικές αμφιβολίες, αν πρέπει να γίνονται τέτοιου είδους κωμωδίες».

Η Ματθίλδη Μαγγίρα απάντησε ως εξής: «Πιστεύω ότι ήταν αχρείαστη. Διότι, τότε, εκείνος δεν κάνει τηλεοπτικές σειρές;

Σε τι χρειάζονται όλες αυτές οι δραματικές σειρές, οι καθημερινές κτλ., δεν καταλαβαίνω. Βγήκε μια φορά στα χίλια χρόνια μια παρωδία και θα πέσουμε να την φάμε, ενώ όλα τα άλλα είναι ίδια;»

«Να μην υπάρχει κάτι λίγο διαφορετικό, έτσι για να ξεφύγουμε από το ίδιο και το ίδιο; Δεν ξέρω γιατί το είπε αυτό, λυπάμαι που το ακούω».

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Lifestyle
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Lifestyle: Περισσότερα άρθρα
Γιώργος Καπουτζίδης για Γιώργο Μαζωνάκη: «Δεν έχω γνωρίσει άνθρωπο με περισσότερο φως, σπάνιος και πολύ ξεχωριστός»
«Όταν με πήραν τηλέφωνο από τον ΣΚΑΪ και μου είπαν ότι σκέφτονται να κάνουν ένα αφιέρωμα στον Γιώργο Μαζωνάκη, τους είπα ότι θα ήθελα να είμαι κι εγώ σε αυτό», είπε ο παρουσιαστής του παιχνιδιού
Ο Γιώργος Καπουτζίδης
Αλεξάνδρα Παναγιώταρου: Θα ήθελα να συμβαδίζω οικονομικά με τον σύντροφό μου, να μην είναι πιο κάτω από μένα
«Θέλω όταν έχω ένα πρόβλημα ο πρώτος άνθρωπος που θα πάρω τηλέφωνο να είναι ο άνδρας μου, να ξέρω κλείνοντας το τηλέφωνο θα έχει λυθεί», εξομολογήθηκε η γνωστή performer
Η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου