Σάββατο, 27 Απρ.
24oC Αθήνα

Μαυρίκιος Μαυρικίου: Έχουν εξαφανίσει τον φάκελο που γράφει το φύλο του μωρού

Μαυρίκιος Μαυρικίου: Έχουν εξαφανίσει τον φάκελο που γράφει το φύλο του μωρού

«Θα κάνουμε gender reveal για να το μάθουμε» λέει ο Μαυρίκιος Μαυρικίου, που καθησύχασε όσους απόρησαν γιατί η εγκυμονούσα σύζυγός του, Ιλάειρα Ζήση, βρέθηκε στο νοσοκομείο.

Η Ιλάειρα Ζήση ανησύχησε πολλούς όταν χθες (18.01.2024) ανέβασε ένα story στο Instagram, μέσα από το νοσοκομείο, με την «πεταλούδα» στο χέρι, να βλέπει στην τηλεόραση τον σύζυγό της Μαυρίκιο Μαυρικίου στην εκπομπή «Έλα να δεις».

Ο Μαυρίκιος Μαυρικίου μίλησε σήμερα στην εκπομπή Breakfast@Star και εξήγησε γιατί η Ιλάειρα Ζήση νοσηλεύεται.

«Είναι καλά η Ιλάειρα αλλά νομίζω ότι περνάει όλα τα συμπτώματα του πρώτου τριμήνου όπου και ολοκληρώσαμε. Είχε αναγούλες, έχει αδυνατίσει κιόλας, έχει αδυναμίες κι έτσι πήγε στην κλινική, γιατί εγώ ήμουν στο κανάλι και δε μπορούσα να κάνω και πολλά. Η πεθερά μου ήρθε από την Αθήνα και είναι μαζί της εδώ στη Κύπρο, ευτυχώς», τόνισε.

«Είδαμε και το μωράκι. Κάναμε υπέρηχο!» συνέχισε με ενθουσιασμό ο παρουσιαστής και όταν τον ρώτησαν αν ξέρουν το φύλο του μωρού, η απάντηση τους άφησε… άφωνους.

«Έχουν εξαφανίσει τον φάκελο που γράφει το φύλο του μωρού. Θα βάλω ιδιωτικό ντετέκτιβ. Το έχουν κρύψει κάπου.

Θα κάνουμε gender reveal για να το μάθουμε. Περιμένω να δυναμώσει η Ιλάειρα και θα δούμε πότε θα το κάνουμε. Θέλω το μωρό να είναι καλά και ας είναι ό,τι φύλο θέλει», είπε γελώντας ο μελλοντικός μπαμπάς.

  

Ο Μαυρίκιος Μαυρικίου ευχαρίστησε όσους ενδιαφέρθηκαν να μάθουν για την υγεία της αγαπημένης του και του μωρού, ενώ σημείωσε ότι όταν γίνει το gender reveal, δε θα το κρατήσουν κρυφό.

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις