Κυριακή, 26 Μαΐ
24oC Αθήνα

Μαυρίκιος Μαυρικίου για Ιλάειρα Ζήση: Βασανίζεται λίγο και δε μπορώ να τη βοηθήσω

Μαυρίκιος Μαυρικίου για Ιλάειρα Ζήση: Βασανίζεται λίγο και δε μπορώ να τη βοηθήσω
NDP

«Βασανίζεται με αναγούλες στην εγκυμοσύνη και δεν μπορώ να τη βοηθήσω», είπε ο Μαυρίκιος Μαυρικίου για την κυοφορούσα Ιλάειρα Ζήση. Σε λίγους μήνες το αγαπημένο ζευγάρι πρόκειται να υποδεχτεί το πρώτο του παιδί.

Σε πελάγη ευτυχίας πλέουν ο Μαυρίκιος Μαυρικίου και η Ιλάειρα Ζήση, αφού σε λίγο καιρό θα γίνουν γονείς και μάλιστα για πρώτη φορά.

Ο Μαυρίκιος Μαυρικίου που το τελευταίο διάστημα ζει μόνιμα στην Κύπρο με τη σύζυγό του, εμφανίστηκε στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου, και μίλησε για το πώς βιώνει η Ιλάειρα Ζήση την εγκυμοσύνη της, αλλά και την πρόταση που είχε δεχτεί να πάει στο Survivor.

«Είμαστε καλά. Εντάξει, είναι τώρα και οι πρώτοι μήνες. Βασανίζεται λίγο η Ιλάειρα και δε μπορώ να τη βοηθήσω κιόλας. Βασανίζεται λίγο με τις αναγούλες. Είμαστε στο τελείωμα αυτής της κρίσιμης περιόδου… Νιώθουμε πραγματικά ότι το 2024 θα είναι μια πολύ όμορφη χρονιά. Ανυπομονούμε να μεγαλώσουμε την οικογένειά μας. Την παρακαλάω να μου πει τι θέλει, αλλά τίποτα δεν τρώει» ανέφερε αρχικά ο Μαυρίκιος Μαυρικίου.

«Υπήρχε η πρόταση να πάω στο Survivor αλλά τώρα δε γινόταν… Δεν πήγα για να μην αφήσω μόνη της την Ιλάειρα… Να βεβαιωθώ πρώτα ότι θα είναι καλά…», συνέχισε ο ίδιος.

 

«Είμαι ένας άνθρωπος που αισθάνομαι ότι έχω κάνει σχεδόν τα πάντα, ό,τι ήθελα. Οπότε, όταν έρχεται μια πρόταση, η οποία σε βγάζει έξω από τα νερά σου, τη ζώνη ασφαλείας σου… Αισθάνομαι ότι όντως δε θα κάτσω και πολύ», κατέληξε ο Μαυρίκιος Μαυρικίου, μιλώντας στην Κατερίνα Καινούργιου.

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις