Lifestyle

Μαζί στη Μύκονο Ρέμος, Μπόσνιακ, Σολωμού και Mente Fuerte

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Η συνεργασία του Αντώνη Ρέμου με τον Mente Fuerte φαίνεται πως ήταν μόνο η αρχή. Οι δυο τους, μαζί με την Υβόννη Μπόσνιακ και τη Μαρία Σολωμού συνεχίζουν τις διακοπές τους στη Μύκονο. 

Η κάμερα του Mykonos Live TV τους βρήκε στα κοσμοπολίτικα Ματογιάννια. Αντώνης Ρέμος, Υβόννη Μπόσνιακ, Μαρία Σολωμού και Mente Fuerte έκαναν τις αγορές τους στην μπουτίκ της Louis Vuitton και στην συνέχεια απόλαυσαν την βόλτα τους στα κοσμικά σοκάκια.

Ο τράπερ σταμάτησε για να φωτογραφηθεί με νεαρούς θαυμαστές του κάτι που καθόλου δεν τον ενόχλησε, αλλά το χαιρόταν ιδιαίτερα.

Το… ενδιαφέρον των νεαρών για τον Mente Fuerte έδωσε την ευκαιρία στους υπόλοιπους της παρέας να συνεχίσουν τη βόλτα τους.

Ο Mente Fuerte και ο Αντώνης Ρέμος, στις αρχές Ιουλίου κυκλοφόρησαν το ντουέτο τους «Πόσο θέλω», ενώ το φετινό καλοκαίρι έκαναν μαζί περιοδεία ανά την Ελλάδα.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Lifestyle
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Lifestyle: Περισσότερα άρθρα
Η αδερφή του Δημήτρη Κόκοτα έκανε διαφορετικό μνημόσυνο από τη γυναίκα του - «Στην Κηφισιά γιατί η εκκλησία έχει μεγάλη σημασία για εμάς»
«Σε αυτή την εκκλησία, ο πατέρας μου και ο αδερφός μου με είχαν φέρει νύφη, εδώ βάφτισε ο Δημήτρης την κόρη του και γενικά εδώ έχουμε ζήσει», είπε η αδερφή του Έλλη Κόκοτα
Δημήτρης Κόκοτας
Άγγελος Μπράτης: «Προέρχομαι από μια μητριαρχική οικογένεια και το λέω αυτό με όλη την περηφάνια που έχω»
«Έβλεπες έναν κόσμο πολύ λαμπερό, με δημιουργία, με όμορφες γυναίκες, με όμορφα ρούχα, με όμορφα υλικά και αυτός είναι ένας τρόπος για να δραπετεύεις, η μόδα αυτό κάνει» είπε χαρακτηριστικά
Άγγελος Μπράτης