Δευτέρα, 6 Μαΐ
16oC Αθήνα

Μελέτης Ηλίας: Έχασα τον ύπνο μου, έβλεπα εφιάλτες

Μελέτης Ηλίας: Έχασα τον ύπνο μου, έβλεπα εφιάλτες
Φωτογραφία NDPPHOTO / ΑΝΔΡΕΑΣ ΝΙΚΟΛΑΡΕΑΣ

Η ταινία «Άκου ποιος μιλάει» είναι η πρώτη παραγωγή που κάνει ο Μελέτης Ηλίας και ο γνωστός ηθοποιός δεν έκρυψε τις δυσκολίες του εγχειρήματος. Μέχρι και την… κόρη του επιστράτευσε!

Ήταν πολλά τα βράδια που, όπως αποκάλυψε ο Μελέτης Ηλίας στο περιοδικό ΟΚ!, έχασε τον ύπνο του και έβλεπε εφιάλτες. Εκτός από την ταινία στην οποία υπογράφει την παραγωγή, ο γνωστός ηθοποιός παίζει και σε μια ακόμα, την πρώτη ελληνική χριστουγεννιάτικη ταινία.

Έκανε πρεμιέρα στις κινηματογραφικές αίθουσες η ταινία «Άκου ποιος μιλάει», όπου για πρώτη φορά έχεις αναλάβει και την παραγωγή.

Είμαι ενθουσιασμένος. Πρόκειται για μια ρομαντική ιστορία όπου υποδύομαι έναν life coach, ο οποίος έχει την ικανότητα να βρίσκει λύσεις στους ανθρώπους που τον επισκέπτονται, αλλά με το να είναι απορροφημένος από την καθημερινότητα του που τρέχει, βλέπει τη ζωή του να περνά και να χάνεται. Ξαφνικά, μια κοπέλα εμφανίζεται στη ζωή του και νιώθει ανίκανος να το διαχειριστεί. Επίσης, παίζω και στην πρώτη ελληνική χριστουγεννιάτικη ταινία, «Κουραμπιέδες από χιόνι», την πρώτη του Γιάννη Τσιμιτσέλη ως σκηνοθέτη, που θα κάνει πρεμιέρα λίγο πριν από τα Χριστούγεννα.

Πόσο δύσκολο ήταν να αναλάβεις την ευθύνη και τελικά το ρίσκο του παραγωγού;

Όταν ορίζεις ένα ολόκληρο συνεργείο, μια ομάδα ηθοποιών, μια εταιρεία παραγωγής, είναι πολλά τα καρπούζια στην ίδια μασχάλη. Όταν έχεις χρήματα πολλά, το βλέπεις πιο χαλαρά. Όταν δεν έχεις, σκαρφίζεσαι τρόπους. Πολλές βραδιές έχασα τον ύπνο μου, έβλεπα εφιάλτες, σκεφτόμουν ότι το πρωί θα έπρεπε να κουβαλήσω νερό για να πιει το συνεργείο ή να αγγαρέψω φίλους μου να βοηθήσουν. Ακόμα και η κόρη μου ήρθε στο γύρισμα και συμμετείχε σαν βοηθός ενδυματολόγου.

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις