Τετάρτη, 17 Απρ.
24oC Αθήνα

Μελέτης Ηλίας: Η κόρη μου ζήτησε δώρο 600€, είπα ότι ο Άγιος Βασίλης δεν είναι πλούσιος

Μελέτης Ηλίας: Η κόρη μου ζήτησε δώρο 600€, είπα ότι ο Άγιος Βασίλης δεν είναι πλούσιος

Πανάκριβα δώρα ζητούν από τον Άγιο Βασίλη τα παιδιά του Μελέτη Ηλία, όπως αποκάλυψε ίδιος ο ηθοποιός. Όπως αποκάλυψε και ποια είναι η απάντησή του.

«Έχω ντυθεί Άγιος Βασίλης για τα παιδιά μου και μάλιστα το έχουμε γράψει και σε βίντεο», είπε αρχικά ο Μελέτης Ηλίας μιλώντας στο κανάλι της Νάνσυς Παραδεισανού στο YouTube.

Για την κόρη του, η οποία είναι 13 ετών, είπε ότι τον… έχει ψιλοξεχάσει τον Άγιο Βασίλη. Αλλά ο γιός του «το περιμένει το δώρο».

«Γράφουν βέβαια και οι δύο γράμμα κανονικά στον Άγιο Βασίλη, τους εξηγούμε όμως ότι ο Άγιος Βασίλης δεν είναι τόσο πλούσιος.

Για να καλύψει τις ανάγκες όλων αυτών των παιδιών, τους παίρνει πλέον δώρα λίγο πιο φθηνά.

Γιατί τα παιδιά ζητάνε πλέον κάτι αδιανόητα πράγματα», σημείωσε ο Μελέτης Ηλίας.

Και αποκάλυψε τι ζήτησαν τα παιδιά του αυτές τις γιορτές. «Η κόρη μου ζήτησε μία συσκευή για να ισιώνει το μαλλί, η οποία κάνει 600 ευρώ.

Και ο Δημήτρης μου ζήτησε μία τιμονιέρα για ένα παιχνίδι στο PlayStation, που ξεκινάει από 60-70 ευρώ και φτάνει μέχρι τα 800 ευρώ. Σιγά μην τους πάρω δώρο με 600-700 ευρώ», αποκαλύπτει χαριτολογώντας ο Μελέτης Ηλίας.

«Έχω πέσει στο παρελθόν στην παγίδα να τους αγοράζω πιο ακριβά δώρα για να καλύψω το κενό της απουσίας μου λόγω της δουλειάς. Τώρα τα τελευταία χρόνια προσπαθώ να περνάω περισσότερο χρόνο μαζί τους για να τα ισορροπήσω κάπως τα πράγματα», κατέληξε ο γνωστός ηθοποιός.

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις