Παρασκευή, 19 Απρ.
17oC Αθήνα

Μελίντα Γκέιτς: Αυτός είναι ο νέος έρωτας της πρώην συζύγου του Μπιλ Γκέιτς

Μελίντα Γκέιτς: Αυτός είναι ο νέος έρωτας της πρώην συζύγου του Μπιλ Γκέιτς

Μετά το πολύκροτο διαζύγιό της με τον Μπιλ Γκέιτς, η Μελίντα Γκέιτς φαίνεται ότι προχώρησε τη ζωή της εδώ και λίγους μήνες, πριν ακόμα επισημοποιηθεί ο χωρισμός της με τον ισχυρό άνδρα της Microsoft.

Όπως αποκαλύπτει το ΤΜΖ, η πρώην σύζυγος του Μπιλ Γκέιτς, Μελίντα, μετά το διαζύγιό τους, έχει βρει νέο έρωτα στη ζωή της, τον πρώην ρεπόρτερ και τηλεοπτικό ανταποκριτή του Fox News στα τέλη της δεκαετίας του ’90 και στις αρχές της δεκαετίας του 2000, Τζον Ντου Πρε.

Ο 60χρονος Τζον Ντου Πρε και η 58χρονη Μελίντα Γκέιτς φαίνεται να είναι μαζί ήδη κάποιους μήνες πριν επισημοποιήσει το διαζύγιό της. Οι δυο τους εθεάθησαν να κάθονται μαζί στον 3ο αγώνα των Μπόστον Σέλτικς με τους Μπρούκλιν Νετς για τα πλέι οφ του NBA τον περασμένο Απρίλιο, όπως αποκαλύπτει το TMZ.

Ο Μπιλ και η Μελίντα Γκέιτς επισημοποίησαν το διαζύγιό τους τον Αύγουστο, μετά από μήνες φημών και εικασιών για την πορεία του γάμου τους και μετά το ταξίδι που είχε κανονίσει η Μελίντα σε ένα ιδιωτικό νησί για να αποφύγει το «κύμα» των media ενόψει του χωρισμού της.

Ο Τζον Ντου Πρε είναι Ειδικός Στρατηγικής Επικοινωνίας, με 35 χρόνια εμπειρίας στη μετάδοση, τη συγγραφή, την παραγωγή βίντεο, τη δημόσια ομιλία και άλλα.

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Jon Du Pre (@jon_du_pre)

Σύμφωνα με το TMZ, δεν είναι γνωστό πώς και για πόσο καιρό γνωρίζονται, όμως οι πληροφορίες του αμερικανικού μέσου αναφέρουν ότι ήδη έχουν γνωριστεί οι οικογένειές τους μεταξύ τους και έχουν πάει διακοπές όλοι μαζί.

Παρά το διαζύγιό τους και τις υπόλοιπες φήμες για τον γάμο τους, ο Μπιλ και η Μελίντα Γκέιτς είχαν ανακοινώσει ότι θα συνεχίσουν μαζί το φιλανθρωπικό τους έργο μέσω του Bill & Melinda Gates Foundation ενεργά μέχρι σήμερα.

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις