Σάββατο, 20 Απρ.
20oC Αθήνα

Μέριλ Στριπ: «Έγινε» στάση του Μετρό της Νέας Υόρκης – «72nd Streep»

Μέριλ Στριπ: «Έγινε» στάση του Μετρό της Νέας Υόρκης – «72nd Streep»
YouTube

Η Μέριλ Στριπ απέκτησε στάση του μετρό στη Νέα Υόρκη με το όνομά της. Η πολυβραβευμένη Αμερικανίδα ηθοποιός γιόρτασε στις 22 Ιουνίου τα 72α γενέθλια.

Μέσα σε όλα τα χρόνια της παγκόσμιας αναγνώρισης η Μέριλ Στριπ έχει λάβει κάποια ασυνήθιστα δώρα. Όμως, είναι η πρώτη φορά που στάση του μετρό στη Νέα Υόρκη παίρνει το όνομά της, με αφορμή τα γενέθλιά της.

Δύο καλλιτέχνες άλλαξαν πινακίδες στη στάση του μετρό από «72nd street» σε «72nd Streep».

Οι καλλιτέχνες Άντριαν Γουίλσον (@plannedalism) και Ματ Ντάνκαν (@graycement) με έδρα τη Νέα Υόρκη πρόσθεσαν ένα «p» σε πινακίδες στη στάση στη συγκεκριμένη οδό στο Upper West Side.

 

Ο Γουίλσον δημοσίευσε επίσης μια φωτογραφία μιας αλλαγμένης πινακίδας με την ένδειξη «72nd Streep» αλλά αργότερα αποκάλυψε ότι, ενώ οι εικόνες του μετρό είναι πραγματικές, οι πινακίδες είναι προϊόν του προγράμματος επεξεργασίας Photoshop.

 

Ο καλλιτέχνης είπε στο Time Out ότι αυτό το έργο τέχνης ήταν ο τέλειος τρόπος για να τιμήσει τα γενέθλια της Στριπ. «Είμαι γνωστός για τα αφιερώματα μου στο μετρό και συνειδητοποίησα τον Ιανουάριο ότι η αλλαγή με ένα αυτοκόλλητο με ένα γράμμα θα ήταν η τέλεια έκπληξη γενεθλίων από τη Νέα Υόρκη σε ένα από τα αγαπημένα της αστέρια» τόνισε. «Ας ελπίσουμε ότι απολαμβάνει την έκπληξη και ότι η MTA (Μητροπολιτική Αρχή Μεταφορών) θα το αφήσει έτσι για μία ημέρα» πρόσθεσε.

πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις