Lifestyle

Μέσα στο παραθαλάσσιο σπίτι του Τζον Λένον στο Παλμ Μπιτς

Ένα παραθαλάσσιο ακίνητο στο Παλμ Μπιτς της Φλόριντα που κάποτε ανήκε στον αείμνηστο Τζον Λένον και τη σύζυγο του Γιόκο Όνο, πουλήθηκε για περίπου 36 εκατομμύρια δολάρια σύμφωνα με πρόσφατα δημοσιεύματα.

Το ακίνητο, το οποίο έχει την ονομασία El Solano, βγήκε προς πώληση για 47,5 εκατομμύρια δολάρια πριν έξι μήνες. Βρίσκεται στην οδό South Ocean Boulevard, γνωστή και ως η οδός των δισεκατομμυριούχων, δίπλα ακριβώς στο σπίτι του Τζέιμς Πάτερσον, ο οποίος είναι ένας από τους δημοφιλέστερους και πιο επιτυχημένους συγγραφείς όλων των εποχών.

Διαβάστε περισσότερα στο perpetual.gr

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Lifestyle
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Lifestyle: Περισσότερα άρθρα