Σάββατο, 25 Μαΐ
20oC Αθήνα

Μίνα Αρναούτη: Δεχόμουν τόσο πόλεμο που όποιος με πλησίαζε αισθανόμουν πως θέλει το κακό μου

Μίνα Αρναούτη: Δεχόμουν τόσο πόλεμο που όποιος με πλησίαζε αισθανόμουν πως θέλει το κακό μου

Μετά από 17 χειρουργεία λόγω του τραυματισμού της στο τροχαίο που έχασε τη ζωή του ο Παντελής Παντελίδης, η Μίνα Αρναούτη που ήταν μέσα στο μοιραίο αυτοκίνητο, περιέγραψε την καθημερινότητά της 6 χρόνια μετά το τροχαίο δυστύχημα.

Όπως είπε στην εκπομπή Open Weekend: «Δεν δουλεύω, περνάω πολύ χρόνο στο σπίτι, ασχολούμαι με τη γυμναστική, με το διάβασμα, προσπαθώ να πάρω πτυχίο στα αγγλικά. Κοιμάμαι και ξυπνάω νωρίς, διαβάζω πολύ».

«Σίγουρα τα τελευταία χρόνια έχω φιλοσοφήσει τη ζωή μου, γιατί όταν σου συμβεί κάτι τόσο δραματικό, αλλάζουν πολλά πράγματα, θέλοντας και μη από ανθρώπους που είχε κοντά σου και τελικά δεν έμειναν, μέχρι το πως διαχειρίστηκαν όσα σου συνέβησαν. Τότε έβλεπα παντού εχθρούς. Δεχόμουν τόσο πόλεμο κι εμπάθεια, που όποιος άνθρωπος με πλησίαζε, αισθανόμουν πως θέλει το κακό μου. Υπήρξαν άνθρωποι στο χώρο αυτό, που φοβήθηκαν για τη δική τους καριέρα κι απομακρύνθηκαν, χάθηκαν. Κάποιοι συνέχισαν να είναι φίλοι μου χωρίς αυτό να φαίνεται δημόσια. Επειδή υπήρχε μεγάλη εμπάθεια από τους φαν του Παντελίδη, αυτομάτως κάποιος μπορούσε να πει, αν κάνω παρέα με την Μίνα, οι φαν του Παντελή θα μισούν κι εμένα κι ήταν ένα μεγάλο κοινό».

Όπως αποκάλυψε η Μίνα Αρναούτη, άνθρωποι που ήταν στο περιβάλλον της, εξαφανίστηκαν μετά το τροχαίο. «Υπήρξε μουσικός παραγωγός, που μιλούσαμε κάθε μέρα κι όταν έγινε το ατύχημα, είπε σε μια φίλη μου ότι ήρθε στο νοσοκομείο, αλλά ποτέ δεν έχει εμφανιστεί στη ζωή μου. Το στήριγμά μου ήταν η μητέρα μου και μόνο, τα τελευταία έξι χρόνια. Το μεγαλύτερο βάρος έχει πάει σε εκείνη. Κανένας φίλος δεν μπορεί να το στηρίξει αυτό το πράγμα. Ήμουν 5,5 μήνες στο νοσοκομείο, η μαμά μου άφησε τη δουλειά της στην Μυτιλήνη. Κανένας δεν λυπήθηκε τη μάνα μου. Δεν ήμουν ποτέ κατηγορούμενη, εννοείται ότι ο Παντελής ήταν πάρα πολύ αγαπητός και φίλος μου, δεν θα πω ποτέ κάτι κακό για εκείνον, όμως, εγώ τι έφταιγα που πήγα στο νοσοκομείο και τα άκουγα όλα αυτά;».

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις