Πέμπτη, 25 Απρ.
21oC Αθήνα

Μίνα Αρναούτη: Έχω κινητό μου ακυκλοφόρητο τραγούδι του Παντελή Παντελίδη

Μίνα Αρναούτη: Έχω κινητό μου ακυκλοφόρητο τραγούδι του Παντελή Παντελίδη

Ένα βίντεο όπου ο Παντελής Παντελίδης τραγουδάει ένα ακυκλοφόρητο τραγούδι, σε μουσική και στίχους δικούς του, έχει στο κινητό της η Μίνα Αρναούτη. Το αποκάλυψε η ίδια στην πρώτη της συνέντευξη μετά την απόφαση του δικαστηρίου να καταβάλει αποζημίωση 11.500€ στην οικογένεια του αδικοχαμένου τραγουδιστή.

Η Μίνα Αρναούτση βρέθηκε στη Μύκονο, μίλησε στην κάμερα του Μykonos Live TV και στη συζήτηση με την Ελίζαμπεθ Ελέτσι αποκάλυψε το… άγνωστο τραγούδι του Παντελή Παντελίδη. Όπως είπε, έχει στο κινητό της βίντεο όπου εκείνος της τραγουδάει με την κιθάρα του ένα κομμάτι σε στίχους και μουσική δική του, το οποίο δεν γνωρίζει κανείς.

«Έχω ένα τραγούδι του Παντελή που δεν το έχει κανένας. Ήμασταν παρέα, το τραγούδησε με την κιθάρα και τον είχα τραβήξει βιντεάκι. Πολλές φορές το ακούω», είπε η Μίνα Αρναούτη.

Παράλληλα θέλησε να στείλει κι ένα μήνυμα: «Όταν πίνουμε αφήνουμε το αμάξι. Δεν παίρνουμε στον λαιμό μας τις ζωές που έχουμε μαζί μας. Η ζωή είναι πολύτιμη. Μπορεί σε 1 δευτερόλεπτο να μην είσαι εδώ».

 

Αναφέρθηκε επίσης στην απόφαση του δικαστηρίου που την υποχρέωσε να αποζημιώσει με ποσό 11.500€ την οικογένεια Παντελίδη για συκοφαντική δυσφήμισή της μέσω αναρτήσεων στο facebook: «Εφόσον το αποφάσισε το δικαστήριο, αυτό είναι το σωστό. Έχω κάνει κι εγώ αγωγή στην οικογένεια Παντελίδη για δικές της αναρτήσεις. Τα λεφτά είναι πολλά για μια γυναίκα που δεν εργάζεται. Αν δεν τα έδινα, κινδύνευα με κατάσχεση. Δεν δουλεύω. Με βοηθούν η μαμά μου και ο σύντροφός της».

Στην ερώτηση αν της έχει γίνει πρόταση να συμμετάσχει σε ριάλιτι απάντησε: «Δεν είμαι για ριάλιτι. Μου έχουν γίνει προτάσεις από τα περισσότερα ριάλιτι, αλλά δεν είμαι γι’ αυτά. Η ζωή έχει μπει σε άλλους ρυθμούς. Παθαίνω κρίσεις πανικού. Δεν μπορώ να μείνω με κόσμο και να δείχνω ένα καλό πρόσωπο, γιατί δεν είμαι κάθε μέρα καλά. Από το Survivor δεν υπάρχει πρόταση. Δεν μπορώ να τα βγάλω πέρα με τα αγωνίσματα με όλα αυτά που έχω πάθει», είπε.

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις