Lifestyle

Μίνα Αρναούτη: “Απειλούν έμενα κι ότι υπάρχει γύρω μου”… Το ξέσπασμα και το σοκαριστικό σκίτσο

"Ψεύτικα προφίλ,απειλές,εκβιασμοί λες και τους πείραξα"

 Οκτώ μήνες έχουν περάσει από την μοιραία εκείνη βραδιά που σκοτώθηκε ο Παντελής Παντελίδης. Η Μίνα Αρναούτη βρίσκεται εδώ και μήνες στην Λέσβο και αναρρώνει κάνοντας φυσιοθεραπείες.

Χθες η Μίνα έστειλε το δικό της συγκινητικό μήνυμα στον Παντελή Παντελίδη, δες εδώ ενώ χθες μιλώντας με διαδικτυκούς φίλους και… εχθρούς στα social media, ξέσπασε γράφοντας πως… Διαβάστε όσα έγραψε, στο TLIFE

 

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Lifestyle
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Lifestyle: Περισσότερα άρθρα
Συντετριμμένος ο Μελ Γκίμπσον από τον θάνατο της ηθοποιού Νάντια Φαρές που βρέθηκε νεκρή στον πάτο πισίνας στο Παρίσι -«Ήταν η μυστική του αγάπη»
«Μπορεί εκείνος να νοιαζόταν περισσότερο για εκείνη απ’ ό,τι εκείνη για εκείνον, όμως είχαν έναν τεράστιο δεσμό που κάνει τον θάνατό της μια απίστευτη απώλεια»
Μελ Γκίμπσον