Lifestyle

Mίνα Αρναούτη στον Παντελή Παντελίδη: “Εσένα δε σου θύμωσα ποτέ”

Για πρώτη φορά η Μίνα μιλάει στον Παντελή...

 Με μια νέα ανάρτησή της, στα social media με την οποία της αρέσει να επικοινωνεί, η Μίνα Αρναούτη για πρώτη φορά αναφέρεται στον Παντελή Παντελίδη, ακριβώς 8 μήνες μετά το τραγικό τροχαίο.

Η Μίνα που ακόμα συνεχίζει τις φυσιοθεραπείες προκειμένου να αποκατασταθεί το πρόβλημα της υγείας της μετά τον σοβαρό τραυματισμό της εκείνη τη μοιραία νύχτα που σκοτώθηκε ο διάσημος τραγουδιστής δημοσίευσε μια φωτογραφία του στα προσωπικά της social media γράφοντας… Διαβάστε περισσότερα και δείτε τη φωτογραφία αλλά και το μήνυμα της Μίνας, στο TLIFE

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Lifestyle
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Lifestyle: Περισσότερα άρθρα
Συντετριμμένος ο Μελ Γκίμπσον από τον θάνατο της ηθοποιού Νάντια Φαρές που βρέθηκε νεκρή στον πάτο πισίνας στο Παρίσι -«Ήταν η μυστική του αγάπη»
«Μπορεί εκείνος να νοιαζόταν περισσότερο για εκείνη απ’ ό,τι εκείνη για εκείνον, όμως είχαν έναν τεράστιο δεσμό που κάνει τον θάνατό της μια απίστευτη απώλεια»
Μελ Γκίμπσον