Πέμπτη, 28 Μαρ.
21oC Αθήνα

Μηνιαίες αστρολογικές προβλέψεις για τον Απρίλιο 2021 – Τι θα συμβεί με τα ερωτικά και τα oικονομικά

ζώδια

ΖΩΔΙΑ – ΑΠΡΙΛΙΟΣ 2021: Τι κέφια θα έχει; Θα είναι ένας εύκολος ή ένας δύσκολος μήνας; Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου σύμφωνα με την αστρολόγο Λίτσα Πετρίδη;

Οι μηνιαίες αστρολιγικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια για τον μήνα Απρίλιο 2021. Τι προβλέπει για τα οικονομικά και τα ερωτικά σας;

ΚΡΙΟΣ: Ο Ερμής στις 4/4 θα περάσει στο δικό σου ζώδιο και ουσιαστικά σηματοδοτεί ένα διάστημα γεμάτο με ποικίλες ίσως και καινούριες δραστηριότητες. Είναι μια καλή περίοδος για να προωθήσεις τα σχέδιά σου και να ενισχύσεις την κοινωνικότητά σου.

Στις 13/4 η νέα Σελήνη επίσης στο δικό σου ζώδιο, μπορεί να δημιουργήσει αλλαγές που προέρχονται μέσα από πιέσεις σχετικά με τα επαγγελματικά για αυτό και θα πρέπει να οπλιστείς με δύναμη και υπομονή. Στις 14/4 που η Αφροδίτη περνά στο ζώδιο του Ταύρου σου δίνει τη δυνατότητα να ισορροπήσεις τη συναισθηματική σου ζωή, αλλά και να βάλεις τα οικονομικά σου σε μια τάξη. Υπερασπίσου τα συμφέροντά σου και απόφυγε τις συγκρούσεις με ανώτερους σου.

Αν βρίσκεσαι σε μια μόνιμη σχέση, μέσα από την επικοινωνία μπορείς να ξεπεράσεις προβλήματα με τον αγαπημένο σου, όμως στα τέλη του μήνα απόφυγε σκηνές ζηλοτυπίας και κτητικότητας προκειμένου να διατηρήσεις τις ισορροπίες σου. Εσύ που είσαι μόνη, απαλλάξου από τοξικές σχέσεις και καταστάσεις του παρελθόντος και προχώρησε μπροστά. Η Πανσέληνος στις 27/4 στον άξονα Ταύρου – Σκορπιού επικεντρώνει ξανά το ενδιαφέρον σου στα οικονομικά.

ΤΑΥΡΟΣ: Θα χρειαστεί να καταβάλλεις έξτρα προσπάθεια προκειμένου να καταφέρεις να θέσεις σε εφαρμογή τους στόχους και τα σχέδιά σου αυτόν το μήνα. Αυτό όμως δεν σημαίνει πως δεν τα καταφέρνεις. Η Αφροδίτη και ο Ερμής το πρώτο μισό του μήνα δεν αποκλείεται να δημιουργήσουν παρεξηγήσεις ή παρασκηνιακές καταστάσεις. Η είσοδος του Ερμή στο ζώδιο του Κριού στις 4/4, σου δίνει τη δυνατότητα να κάνεις τους απολογισμούς και τις διορθωτικές σου κινήσεις έτσι ώστε να προωθήσεις τις ιδέες σου στα εργασιακά.

Η Αφροδίτη περνά στο δικό σου ζώδιο στις 14/4 και σου δημιουργεί μοναχικότητα και εσωστρέφεια. Ίσως νιώσεις την ανάγκη να τα βρεις περισσότερο με τον εαυτό σου, κάτι όμως που θα διαρκέσει έως τις 17/4, καθώς ο Ερμής και ο Ήλιος θα σχηματίσουν ένα τετράγωνο με τον Πλούτωνα. Θετικές αλλαγές σημειώνονται στην ερωτική και συναισθηματική σου ζωή κυρίως το πρώτο μισό του μήνα. Τις τελευταίες μέρες πιθανά να υπάρξουν εντάσεις που θα προκληθούν κυρίως από σένα.

Αν είσαι μόνη, απωθημένα και παρελθοντικές καταστάσεις έχουν την τιμητική τους. Σου δίνεται όμως και η δυνατότητα να κλείσεις παλιές πληγές. Η πανσέληνος στις 27/4 στον άξονα Ταύρου – Σκορπιού επηρεάζει των τομέα των σχέσεών σου, οι οποίες χρειάζονται προσοχή.

Διαβάστε αναλυτικά τις προβλέψεις για όλα τα ζώδια στο tlife.gr

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις