Σάββατο, 27 Απρ.
17oC Αθήνα

ΜΗΝΙΑΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ: Πως θα είναι ο Απρίλιός σου; Τι υπόσχεται το ζώδιό σου;

ΜΗΝΙΑΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ: Πως θα είναι ο Απρίλιός σου; Τι υπόσχεται το ζώδιό σου;

Καινούριος μήνας, καινούριες προβλέψεις. Πως θα κινηθεί ο Απρίλιος; Πως θα είναι τα πράγματα στα ερωτικά και τα επαγγελματικά σου;

Καινούριος μήνας, καινούριες προβλέψεις. Πως θα κινηθεί ο Απρίλιος; Πως θα είναι τα πράγματα στα ερωτικά και τα επαγγελματικά σου;

ΑΝ ΧΡΕΙΑΖΕΣΑΙ ΜΙΑ ΠΙΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΚΑΙ ΛΕΠΤΟΜΕΡΗ ΠΡΟΒΛΕΨΗ ΓΙΑ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΣΕ ΑΠΑΣΧΟΛΕΙ ΚΑΝΕ “ΚΛΙΚ” ΕΔΩ

ΚΡΙΟΣ
Από τις αρχές του μήνα θα βρίσκεσαι όπως πάντα σε μια συνεχή κίνηση για να προλάβεις όλες τις υποθέσεις που σε απασχολούν. Στις 10, που γίνεται η Νέα Σελήνη στο ζώδιό σου, φρόντισε να έχεις αρκετή δυναμικότητα για να λύσεις ενδεχόμενα προβλήματα που αφορούν στην οικογένειά σου. Ο Ερμής, που από τις 14 και μετά θα κινείται στο ζώδιό σου, θα σου δώσει τις καλύτερες επιρροές του. Η καθημερινότητά σου θα γίνει καλύτερη και θα θέλεις να περνάς καλά με τα δικά σου άτομα. Όμως, θα μπουν στη ζωή σου και νέα πρόσωπα που θα σε κάνουν να χαρείς ιδιαίτερα. Οι ιδέες που θα έχεις θα είναι τόσο καλές που θα μπορέσουν να σε βγάλουν από καταστάσεις που μέχρι τώρα μπορεί να σε προβληματίζουν και να σε αγχώνουν. Μέχρι τέλος του μήνα θα έχεις καταφέρει ό,τι βάλεις στο μυαλό σου με πολύ μεγάλη επιτυχία.

Αισθηματικές
Αν είσαι ένας δεσμευμένος Κριός, στη σχέση σου θα αλλάξεις πολλά πράγματα από την αρχή του μήνα, καθώς ο Άρης από το ζώδιό σου μέχρι τις 20 του μήνα θα σου δώσει τις καλύτερες επιρροές του. Τα πράγματα θα είναι πολύ καλά και θα αλλάξει η διάθεσή σου στο καλύτερο. Θα μπορέσεις να επικοινωνήσεις καλύτερα με το ταίρι σου, καθώς ο ερωτισμός, ο ρομαντισμός και η γοητεία σου θα το κάνουν να «πετάει στα σύννεφα»! Είναι καιρός να κάνεις ένα νέο ξεκίνημα στη σχέση σου και να αλλάξεις σελίδα που θα είναι το καλύτερο και για τους δυο σας. Μέχρι το τέλος του μήνα θα μπορέσεις να περάσεις ιδανικά. Και αν είσαι ακόμα σε φάση αναζήτησης, έφτασε ο καιρός που με τις καλές επιρροές του Άρη θα κάνεις τη γνωριμία που θα σε συναρπάσει!

Επαγγελματικές
Στη δουλειά σου αυτό το μήνα θα πας πολύ καλά σε γενικές γραμμές, αν κάνεις τους σωστούς χειρισμούς. Από τις 14 του μήνα και μετά μπορείς να τακτοποιήσεις θέματα που μέχρι τώρα μπορεί να κρατούσαν πίσω τα σχέδιά σου, τα οποία και θα αρχίσεις να υλοποιείς. Μέχρι τέλος Απριλίου θα μπορέσεις να πετύχεις αυτά που θέλεις και θα έχεις αποκαταστήσει πολλά κενά στη δουλειά σου που μέχρι τώρα σε προβλημάτιζαν. Τα οικονομικά σου είναι σε καλό δρόμο, αλλά αυτό το μήνα θα πρέπει να τα προσέξεις περισσότερο, γιατί πολύ εύκολα θα βγαίνεις εκτός προϋπολογισμού. Καθ’ όλη τη διάρκεια του μήνα, μπορείς να κάνεις τις επαφές σου και να κινηθείς ανάλογα για να αυξήσεις τα έσοδά σου. Μέχρι τέλος του μήνα, τα οικονομικά σου θα είναι «ισορροπημένα» και θα προχωράς προς την περεταίρω βελτίωσή τους.

ΤΑΥΡΟΣ
Από τις αρχές Απριλίου θα βλέπεις τις ευκαιρίες να διαδέχονται η μία την άλλη στη ζωή σου. Από τις 14 του μήνα, που ο Ερμής θα κάνει την είσοδό του στο ζώδιο του Κριού θα ομορφύνει η καθημερινότητά σου, θα αρχίσουν πολλές καταστάσεις να «στρώνουν» και θα μπορείς να υλοποιήσεις σχέδια, που θα σε οδηγήσουν στην επιτυχία. Επίσης, θα έχεις καλές ιδέες για να μπορέσεις να λύσεις αρκετά θέματα που μπορεί να σε προβληματίζουν μέχρι σήμερα. Να ξέρεις πως ό,τι βάλεις στο μυαλό σου θα το υλοποιείς πολύ εύκολα. Μέχρι το τέλος του μήνα θα μπορείς να κάνεις αυτό που θέλεις και θα νιώθεις μεγάλη ικανοποίηση.

Αισθηματικές
Στη σχέση σου, αυτό το μήνα οι καταστάσεις θα είναι πολύ καλές. Φρόντισε να πλησιάσεις περισσότερο το ταίρι σου και να του μιλήσεις για όλα αυτά που σε απασχολούν. Στις 25, που γίνεται η Σεληνιακή Έκλειψη στον Σκορπιό, θα βγουν στην επιφάνεια κάποια προβλήματα από το παρελθόν, ωστόσο αν βγάλεις τη «φλόγα» του ερωτισμού σου, που πάντα καίει μέσα σου, όλα θα πάνε πολύ καλά. Από τις 15, που θα μπει η Αφροδίτη στο ζώδιό σου, θα μπορέσεις να έχεις πολύ καλή επικοινωνία με το ταίρι σου και θα μιλήσετε για την πορεία της σχέσης σας. Ο ερωτισμός και ο ρομαντισμός σου θα είναι στα ύψη. Μέχρι τέλος του Απρίλη ό,τι σχέδια έχεις κάνει για τη σχέση σου θα μπορέσεις να τα υλοποιήσεις με το ταίρι σου και θα νιώθεις μεγάλη ικανοποίηση από τις εξελίξεις που θα έχεις εκείνη την περίοδο. Όσο για σένα που ακόμη η ζωή σου είναι άδεια, αυτήν την περίοδο με τις καλές επιρροές της Αφροδίτης, θα μπορέσεις να βρεις το ταίρι που σου αξίζει και που θα σε κάνει να νιώσεις την απόλυτη ευτυχία…

Επαγγελματικές
Στη δουλειά σου αυτό το μήνα δεν θα έχεις ιδιαίτερα προβλήματα. Θα θελήσεις να κάνεις πολλές αλλαγές και θα σου έρθουν ευκαιρίες για να βελτιώσεις τις συνθήκες της δουλειάς σου. Μέχρι τέλος του Απρίλη θα μπορέσεις να βάλεις σε μια σειρά πολλά θέματα που καθυστερούν και θα έχεις δίπλα σου και άτομα που θα υποστηρίζουν αυτό που κάνεις. Στα οικονομικά, τις πρώτες μέρες του μήνα, φρόντισε να τακτοποιήσεις υποχρεώσεις που έχεις και σε αγχώνουν μέχρι τώρα. Το δεύτερο δεκαπενθήμερο του μήνα, θα μπορείς να κάνεις κινήσεις για να αυξήσεις τα έσοδά σου, αλλά και να «ισορροπήσεις» τα οικονομικά σου. Αυτόν το μήνα θα μπορέσεις να πας καλά, αν δεν παρασυρθείς σε άσκοπα και περιττά έξοδα.

Διάβασε περισσότερα στο TLIFE

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε