Κυριακή, 28 Απρ.
16oC Αθήνα

Μιχάλης Ρακιντζής: Η Μαρίνα Σάττι είναι καταπληκτική επιλογή για την Eurovision – Τι είπε για το star system

Μιχάλης Ρακιντζής: Η Μαρίνα Σάττι είναι καταπληκτική επιλογή για την Eurovision – Τι είπε για το star system

«Η Μαρίνα Σάττι είναι ίσως η καλύτερη επιλογή που θα μπoρούσε να κάνει η ΕΡΤ για την Eurovision», είπε ο Μιχάλης Ρακιντζής σε μία σπάνια αναφορά του τραγουδιστή στον μουσικό διαγωνισμό.

Ο Μιχάλης Ρακιντζής μίλησε στη «Super Κατερίνα» και δεν έκρυψε τη στήριξή του στην υποψηφιότητα της Μαρίνας Σάττι στον προσεχή διαγωνισμό της Eurovision:

«Πρώτος εγώ είπα ότι είναι η καλύτερη επιλογή που θα μπορούσε να κάνει η ΕΡΤ και ίσως και γενικά στα χρόνια η καλύτερη επιλογή. Πρόκειται για μια υπερταλαντούχα κοπέλα, της εύχομαι τα καλύτερα. Στη Eurovision δεν περιμένεις το αποτέλεσμα. Της εύχομαι πολύ καλή επιτυχία. Την πιστεύω πάρα πολύ, έχει δείξει με το ”καλημέρα σας” το ταλέντο της. Λίγα άτομα το κάνουν επειδή αγαπάνε τη μουσική και η Μαρίνα είναι ένα από τα άτομα αυτά».

 

Ο Μιχάλης Ρακιντζής έδωσε, επίσης, συνέντευξη στην εκπομπή «Fay’s Time», όπου αναφέρθηκε και στον όρο σταρ για την Ελλάδα.

«Ποτέ δεν ήθελα να είμαι στα φώτα δημοσιότητας για πράγματα που δεν αφορούν τη δουλειά μου. Δεν ένιωσα ποτέ μέρος του star system και δεν νομίζω ότι αυτή η έκθεση συνεχίζει για οποιοδήποτε λόγο στα κανάλια είναι σταριλίκι. Το αντίθετο, για μένα ο σταρ πρέπει να απέχει.

Η Ελλάδα είναι μια μικρή χώρα και δεν σηκώνει πολλά σταριλίκια. Γνωριζόμαστε όλοι μεταξύ μας. Μετά από τόσα χρόνια έχω κάνει το κομπόδεμά μου, μπορώ να καθίσω και να μην δουλέψω, γι’ αυτό και κάνω σπάνιες εμφανίσεις», είπε ο Μιχάλης Ρακιντζής.

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις