Πέμπτη, 25 Απρ.
22oC Αθήνα

Μιχάλης Χατζηγιάννης: Η απάντηση στα δημοσιεύματα για διορισμό γυναίκας συμβούλου καταδικασμένης για απάτη

Μιχάλης Χατζηγιάννης: Η απάντηση στα δημοσιεύματα για διορισμό γυναίκας συμβούλου καταδικασμένης για απάτη

Μετά τον σάλο που ξέσπασε στην Κύπρο, ο Μιχάλης Χατζηγιάννης δίνει τη δική του απάντηση σχετικά με δημοσιεύματα που τον θέλουν να διόρισε γυναίκα σύμβουλο με ποινικό παρελθόν.

Πιο συγκεκριμένα, ο υφυπουργός Πολιτισμού, Μιχάλης Χατζηγιάννης βρέθηκε στο στόχαστρο των μέσων ενημέρωσης στην Κύπρο για διορισμό μίας συμβούλου που βαρύνεται με ποινική καταδίκη για απάτη.

Ειδικότερα, σύμφωνα με τα δημοσιεύματα στο γραφείο του Μιχάλη Χατζηγιάννη έχει διοριστεί μία γυναίκα που καταδικάστηκε πρόσφατα σε φυλάκιση με αναστολή για υπόθεση κυκλοφορίας πλαστών εισιτηρίων εισόδου σε συναυλία.

Ο Μιχάλης Χατζηγιάννης, θέλοντας να πάρει θέση για όσα γράφονται, εξέδωσε ανακοίνωση μέσα από την οποία ξεκαθάρισε:

«Με αφορμή σημερινά (σ.σ. 17.05.2023) δημοσιεύματα τα οποία αναφέρονται σε σύμβαση μερικής απασχόλησης με συγκεκριμένη Σύμβουλο διαχείρισης Μέσων Κοινωνικής Δικτύωσης μεταξύ του Υφυπουργείου και της ίδιας, το Υφυπουργείο Πολιτισμού ανακοινώνει ότι ουδέποτε υπήρξε τέτοια συμβατική σχέση, ούτε και διενεργήθηκε οποιαδήποτε πληρωμή προς το εν λόγω άτομο».

Η συγκεκριμένη γυναίκα είχε καταδικαστεί το 2010 μετά από καταγγελία συνεταίρου της, για πλαστά εισιτήρια σε μία συναυλία του Σάκη Ρουβά η οποία είχε γίνει στη Λάρνακα.

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις