Lifestyle

Μπαμπάς για δεύτερη φορά ο Αλέξης Τσίπρας!

Σήμερα το πρωί γέννησε η αγαπημένη του Περιστέρα...

Σε πελάγη ευτυχίας πλέει ο Αλέξης Τσίπρας που έγινε σήμερα το πρωί για δεύτερη φορά πατέρας. Η σύντροφός του Περιστέρα Μπαζιάνα έφερε στον κόσμο ένα υγιέστατο αγοράκι γεμίζοντας χαρά την οικογένειά της.

Σύμφωνα με πληροφορίες του TLIFE, η αγαπημένη  του επικεφαλής του ΣΥΡΙΖΑ γέννησε στις 6:25 το πρωί με καισαρική τομή στο “ΙΑΣΩ”, ένα πανέμορφο αγοράκι που ζυγίζει 3.380. Αυτό είναι το δεύτερο παιδί του ζευγαριού, που έχει αποκτήσει ένα ακόμη αγοράκι, δυόμιση ετών σήμερα.

 

Μάθε περισσότερα στο TLIFE

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Lifestyle
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Lifestyle: Περισσότερα άρθρα
Σε εξέλιξη τα γυρίσματα για την ταινία «King Snake» με τους Μάργκαρετ Κουάλεϊ και Ντρου Στάρκι
Το υπερφυσικό θρίλερ τρόμου «ακολουθεί ένα νεαρό ζευγάρι το οποίο κληρονομεί ένα αγρόκτημα στη επαρχία του Αρκάνσας και καλείται να νικήσει τους δαίμονες που το στοιχειώνουν
Μάργκαρετ Κουάλεϊ