Lifestyle

Μπάρμπρα Στρέιζαντ: Ήθελα να κάνω κομπλιμέντο στην Μελίσα ΜακΚάρθι, ξέχασα ότι διάβαζε όλος ο κόσμος

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

«Συγγνώμη, λάθος» φαίνεται πως αναφώνησε η σπουδαία Μπάρμπρα Στρέιζαντ μετά το βιτριολικό σχόλιο στο Instagram στη Μελίσα ΜακΚάρθι.

Για την ιστορία η Μπάρμπρα Στρέιζαντ έγραψε τη φράση «πήρες Ozempic?», κάτω από μια φωτογραφία στο Instagram της – εμφανώς αδυνατισμένης – Μελίσα ΜακΚάρθι.

Τα σχόλια έπεσαν βροχή, καθώς οι θαυμαστές της Μπάρμπρα δεν μπορούσαν να πιστέψουν πως η ντίβα του τραγουδιού και της τηλεόρασης θα έκανε μία τέτοια ανάρτηση.

Η Μπάρμπρα έσπευσε να σβήσει το σχόλιο και σήμερα προχώρησε σε διευκρινιστική ανάρτηση:

«ΟMG, Μπήκα στο Instagram για να δω τις φωτογραφίες που είχαμε δημοσιεύσει από τα όμορφα λουλούδια που είχα λάβει για τα γενέθλιά μου!

Από κάτω ήταν μια φωτογραφία της φίλης μου Melissa McCarthy με την οποία τραγούδησα στο άλμπουμ μου Encore. Έδειχνε φανταστική!

Ήθελα απλώς να της κάνω ένα κομπλιμέντο. Ξέχασα ότι διάβαζε όλος ο κόσμος».

instagram barbra

Ωστόσο, ακόμα και αν ένα τέτοιο σχόλιο είχε σκοπό να σταλεί ως ιδιωτικό μήνυμα και πάλι δεν αποπνέει ευγένεια και καλοσύνη και δύσκολα μπορεί να θεωρηθεί ως κομπλιμέντο. 

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Lifestyle
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Lifestyle: Περισσότερα άρθρα
Η Τζένη Μπαλατσινού άνοιξε ξανά το άλμπουμ του γάμου της κόρης της, Αμαλίας Κωστοπούλου – Οι φωτογραφίες που μοιράστηκε
Σχεδόν δυόμισι μήνες μετά τον γάμο στη Μεσσηνία, η παρουσιάστρια άνοιξε ξανά το οικογενειακό άλμπουμ και μοιράστηκε δύο ξεχωριστά στιγμιότυπα
Τζένη Μπαλατσινού και Αμαλία Κωστοπούλου 9
Η Σόφη Πασχάλη με τον σύντροφό της Νίκο Πάττα ταξίδεψαν στο Μπαλί: «Φέτος γιορτάζουμε τρία ευτυχισμένα χρόνια»
«Τρίτη χρονιά στο Μπαλί. Και φέτος γιορτάζουμε τρία ευτυχισμένα χρόνια μαζί με τον σύντροφο μου! Τρία χρόνια για τα οποία είμαι πραγματικά ευγνώμων», έγραψε η γνωστή γυμνάστρια στα social media
Σόφη Πασχάλη 7