Κυριακή, 28 Απρ.
17oC Αθήνα

Μπέσσυ Αργυράκη: Έπεσα με το κεφάλι στα χαλίκια, θα μπορούσα να μείνω παράλυτη

Μπέσσυ Αργυράκη: Έπεσα με το κεφάλι στα χαλίκια, θα μπορούσα να μείνω παράλυτη

Η Μπέσσυ Αργυράκη, μόλις 2 μέρες μετά το ατύχημα που είχε πάνω στη σκηνή κατά τη διάρκεια συναυλίας μίλησε στην εκπομπή «Καλοκαίρι #yes», και περιγράφει τη στιγμ ή του τραυματισμού της.

Η Μπέσσυ Αργυράκη περιέγραψε τον τρόπο με τον οποίο έπεσε από τη σκηνή κατά τη διάρκεια συναυλίας της στην παραλία Αγίας Τριάδας, του δήμου Θερμαϊκού, στη Θεσσαλονίκη.

«Είμαι έτοιμη για να φύγω από το νοσοκομείο, εδώ στη Θεσσαλονίκη… Πρέπει να είχε περίπου 2.000 κόσμο. Όλοι όρθιοι να χορεύουν. Αυτό το πράγμα μου δημιούργησε μια μεγάλη χαρά γιατί τρελαίνομαι να βλέπω τον κόσμο να χορεύει και χορεύω μαζί του.

Σκόνταψα στο μόνιτορ το οποίο ήταν πολύ μπροστά στη σκηνή. Η σκηνή ήταν ύψους 1,5 μέτρο περίπου.

Έχασα τον βηματισμό μου επειδή σκόνταψα και πήγα με το κεφάλι αλλά τόσο με το κεφάλι, δεν ξέρω πως προέκυψε. Μάλλον πήγαινα να πιαστώ από κάπου για να σταθώ όρθια και αυτό με έκανε να γύρω μπροστά. Έπεσα στα χαλίκια», ανέφερε στην εκπομπή η Μπέσσυ Αργυράκη.

«Ελαφρώς αστειευόμενη θα σας πω ότι πρώτη φορά νιώθω ότι, μάλλον πρόκειται για μάτι. Είμαι πάρα πολύ τυχερή και έχω κλάψει πολλές φορές από συγκίνηση και έχω ευχαριστήσει τον φύλακα άγγελό μου που πρέπει να ήταν δίπλα μου εκείνη τη στιγμή, όπως και πολλές φορές στη ζωή μου…

Οι άνθρωποι που βρίσκονταν εκεί, φοβήθηκαν και κάνανε πίσω… Το κούτελό μου είχε ανοίξει.

Σε όλο το υπόλοιπο σώμα δεν έχω ούτε μια γρατζουνιά… Στα τόσα χρόνια που δουλεύω αυτό πρώτη φορά μου συνέβη…

Η επόμενη συναυλία μου είναι στις 27 Αυγούστου, μέχρι τότε πιστεύω θα έχω γίνει καλά», είπε σε άλλη σημείο της συνέντευξής της η Μπέσσυ Αργυράκη.

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις