Κυριακή, 28 Απρ.
18oC Αθήνα

Μπέσσυ Αργυράκη: Έπεσε από τη σκηνή και τραυματίστηκε η τραγουδίστρια – Η στιγμή του ατυχήματος σε συναυλία στη Θεσσαλονίκη

Μπέσσυ Αργυράκη: Έπεσε από τη σκηνή και τραυματίστηκε η τραγουδίστρια – Η στιγμή του ατυχήματος σε συναυλία στη Θεσσαλονίκη

Ένα δυσάρεστο περιστατικό έγινε το βράδυ της Κυριακής (31.7.2023), κατά τη διάρκεια συναυλίας της δημοφιλούς τραγουδίστριας Μπέσσυς Αργυράκη στην παραλία Αγίας Τριάδας, του δήμου Θερμαϊκού, στη Θεσσαλονίκη.

Την ώρα που η Μπέσσυ Αργυράκη ερμήνευε γνωστά τραγούδια της ντίσκο στο πλαίσιο της «Γιορτής του Τρύγου» στη Θεσσαλονίκη, κι ενώ χόρευε, σκόνταψε στο ηχείο με αποτέλεσμα να πέσει από την εξέδρα που είχε στηθεί για τις ανάγκες της συναυλίας και να βρεθεί στο κενό.

Η πολύ άσχημη πτώση της, προκάλεσε έντονη ανησυχία στους θαυμαστές της, καθώς η πίστα έχει ύψος περίπου ένα μέτρο. Η τραγουδίστρια τραυματίστηκε στο πρόσωπο. 

Η Μπέσσυ Αργυράκη μεταφέρθηκε άμεσα από τους διοργανωτές σε κλινική, όπου και της παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες. Σύμφωνα με την ΕΡΤ, είναι καλά στην υγεία της.

Δείτε την άσχημη πτώση της: 

Τη συναυλία που είχε τίτλο «Κορμί κι Αλάτι» διοργάνωσε ο Σύλλογος Προσφύγων Ανατολικής Θράκης Αγίας Τριάδας υπό την αιγίδα της ΔΗΠΠΑΚΥΘ του δήμου Θερμαϊκού.

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις