Σάββατο, 27 Απρ.
23oC Αθήνα

Μπέσσυ Αργυράκη: «Φοβόμουν να σηκωθώ» – Η εξομολόγηση για ατύχημα στη σκηνή

Μπέσσυ Αργυράκη: «Φοβόμουν να σηκωθώ» – Η εξομολόγηση για ατύχημα στη σκηνή
NDP

«Γλίστρησα στα λουλούδια, βρέθηκα στο πρώτο τραπέζι και με έχασαν από την σκηνή», περιέγραψε ένα ατύχημα που είχε σε πίστα η Μπέσσυ Αργυράκη. Η δημοφιλής τραγουδίστρια ήταν καλεσμένη της εκπομπής «Γκαράζ» του Action 24.

«Δεν το άφηνα το μικρόφωνο για να μη χάσει και η ορχήστρα τη σειρά της», θυμάται η Μπέσσυ Αργυράκη, μιλώντας στον Ζήση Ρούμπο και στο τελευταίο επεισόδιο του «Γκαράζ» για το 2023 που προβλήθηκε μέσα από τη συχνότητα του Action 24.

Μεταξύ άλλων, η γνωστή τραγουδίστρια μίλησε για την επιτυχημένη καλλιτεχνική της διαδρομή, ενώ μοιράστηκε και δύο από τα πιο ιδιαίτερα ευτράπελα που της έχουν συμβεί στη σκηνή.

Ειδικότερα, η Μπέσσυ Αργυράκη σημείωσε χαρακτηριστικά πως «ήταν ένα ποτ πουρί στα Δειλινά με τον Τόλη Βοσκόπουλο και στο φινάλε βγαίναμε όλοι μαζί οι καλλιτέχνες. Εγώ έβγαινα με το «Πορο πομ πομ» με τόσο νάζι από τότε! Γλιστράω όμως στις γαρδένιες και όπως πέφτω… φρουπ! Ξαπλώνω κάτω και συνεχίζω το τραγούδι μου».

«Συνέχισα δηλαδή ως κοιμωμένη του Χαλεπά. Μετά όμως φοβόμουν να σηκωθώ κανονικά και σηκώθηκα τόσο άτσαλα… Έβαλα τα χεράκια μου κάτω, σήκωσα τον πωπό μου και σηκώθηκα και εγώ φορώντας το τακούνι μου».

«Σε ένα άλλο ευτράπελο στην Κρήτη, ήμουν με τον Μάκη Χριστοδουλόπουλο και γλίστρησα πάλι στα λουλούδια. Κράτησα σφιχτά το μικρόφωνο, δεν το άφηνα, για να μην χάσει και η ορχήστρα τη σειρά της. Πέφτω λοιπόν στο πρώτο τραπέζι, που τότε είχε και τραπεζομάντηλα, με έχασαν από την σκηνή και συνέχισα από εκεί κάτω», συμπλήρωσε, ακόμα, η Μπέσσυ Αργυράκη στην εκπομπή του Action 24.

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις