Σάββατο, 2 Μαρ.
15oC Αθήνα

Μπέσυ Μάλφα: Ερωτεύτηκα τα πάντα στον Γεράσιμο Σκιαδαρέση

Μπέσυ Μάλφα: Ερωτεύτηκα τα πάντα στον Γεράσιμο Σκιαδαρέση
Φωτογραφία NDPPHOTO / ΠΕΤΡΟΣ ΝΙΚΟΛΑΡΕΑΣ

Πώς θα αντιδρούσε η Μπέσυ Μάλφα σε μια ενδεχόμενη απιστία; Πώς αντιδρά όταν την αναγνωρίζουν ως η «γυναίκα του Φατσέα», του ρόλου που ερμήνευσε ο Γεράσιμος Σκιαδαρέσης στο Καφέ της Χαράς;

«Την προσβολή την αντιμετωπίζω με ευθύτητα. Εάν μου πουν “σε ξέρω, είσαι η γυναίκα του Φατσέα”, λέω “συγγνώμη, είστε και κυρία, δεν είμαι γυναίκα κανενός”. Στο “γυναίκα Φατσέα” απαντώ “ονομάζομαι Μπέσυ Μάλφα, ο σύζυγος μου είναι ο Γεράσιμος Σκιαδαρέσης”. Το 2023 κανένας δεν ανήκει σε κανέναν, είμαστε αυτόνομες προσωπικότητες που πρέπει να παλεύουμε για το κοινό καλό», είπε η γνωστή ηθοποιός μιλώντας στην εκπομπή «Πάμε Δανάη».

Αναφέρθηκε επίσης στη γνωριμία και την αρχή της σχέσης με τον σύζυγό της αλλά και στο πώς θα αντιδρούσε σε μια ενδεχόμενη απιστία.

«Δεν είμαστε ικανοί να δίνουμε μαθήματα ο ένας στον άλλο. Ο Γεράσιμος Σκιαδαρέσης είναι ένας πολύ έξυπνος άνθρωπος, ήμασταν έξυπνοι στο να συναντηθούμε. Ερωτεύτηκα τα πάντα στον Γεράσιμο, γιατί το μυαλό κάνει και το έξω, το έξω κάνει και το μέσα πολλές φορές. Οι όμορφοι άνθρωποι δεν πρέπει να χάνουν την αυτοπεποίθηση τους και να αισθάνονται λίγοι, ούτε να γίνεται το ανάποδο, οι άνθρωποι είναι όμορφα όντα

Φυσικά και ο Γεράσιμος είναι ο άνθρωπος της ζωής μου, αλλά αυτό δεν συνέβη με το που τον γνώρισα. Απλά είπα “μου αρέσει πάρα πολύ”. Κυνηγήσαμε ο ένας τον άλλο. Δεν ήταν εύκολος ο Γεράσιμος, δεν έγινε αμέσως η σχέση, είχαμε αντιστάσεις. Στις αντιστάσεις του Γεράσιμου αισθάνθηκα ότι δεν θα προχωρήσουμε, το άφησα λοιπόν και τότε εκείνος με κυνήγησε».

Για την απιστία, είπε: «Δεν ξέρω πλέον πως θα αντιδρούσα σε μία απιστία, είμαι μεγάλη, παίρνω τη ζωή έτσι όπως είναι τώρα. Έχω εμπιστοσύνη στον άνθρωπο που αγάπησα. Τον αγαπώ τόσο πολύ τον Γεράσιμο, που νομίζω ότι η απιστία δεν με νοιάζει, δεν είναι αυτό που θα καθορίσει τη σχέση μου μαζί του πλέον».

Η Μπέσυ Μάλφα αποκάλυψε πως στις δύσκολες οικονομικές περιόδους που βίωσαν εκείνος που τρόμαξε περισσότερο ήταν ο σύζυγός της. «Στις δυσκολίες πίστευα ότι κάτι θα βρούμε, ό,τι κι αν ήταν αυτό. Όταν έχεις παιδιά φυσικά και θα πάω να κάνω οποιαδήποτε δουλειά, δεν θα το παίξω καλλιτέχνης».

«Δεν έβγαλα πάρα πολλά χρήματα από την τηλεόραση, δεν έκανα πολλά σίριαλ, απλά τα δείχνουν συνέχεια. Ήμουν νέα ηθοποιός, δεν έπαιρνα εκατομμύρια. Δεν γνωρίζω γιατί δεν είμαι αυτή τη στιγμή στην τηλεόραση, κάποιες προτάσεις που ήρθαν για γκεστ εμφανίσεις τις αποδέχτηκα», είπε επίσης.

Αναφερόμενη στα παιδιά της είπε πως «είμαι οπαδός της άποψης ότι τα παιδιά δεν μας ανήκουν» και ότι όταν γέννας παιδιά μαθαίνεις να έχεις υπομονή. Οι κόρες της ακολουθούν καριέρα στη μουσική και είναι γνωστές ως «Σκιαδαρέσσες», ενώ ο γιος της, Γιάγκος, ανήκει στον κόσμο των μαθηματικών και θέλει να γίνει μηχανικός αεροδιαστήματος.

 

Το θέατρο

Η Μπέσυ Μάλφα πρωταγωνιστεί στην παράσταση «Ελέφας» του Κώστα Μποσταντζόγλου, στην σκηνή «Ωμέγα» του Δημοτικού Θεάτρου Πειραιά, σε σκηνοθεσία Λευτέρη Γιοβανίδη.

«Το έργο είναι αυτό που συμβαίνει γύρω μας, μία ελληνική οικογένεια στην επαρχία. Ο άντρας της ιστορίας είναι ομοφοβικός, ρατσιστής και κακοποιητής. Ο κολλητός του άντρα μου είναι παντρεμένος με την ανιψιά μου, που τα έχει και με τον άντρα μου, μένει έγκυος απ’ αυτόν, κάτι που δεν συνέβη ποτέ στον ρόλο μου», είπε η Μπέσυ Μάλφα.

«Την ηρωίδα μου την είδα σαν μία Ελλάδα κακοποιημένη, σαν μία μάνα που δεν έγινε ποτέ μάνα, ενώ αυτό που πραγματικά θέλει είναι η ελευθέρια της. Το έργο είναι κωμωδία και ένας καλός τρόπος να σκεφτεί ο θεατής να αποτινάξει από πάνω του πράγματα, βλέποντας το φριχτό από την κωμική του πλευρά», εξήγησε.

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις