Τετάρτη, 24 Απρ.
21oC Αθήνα

Μπίλι Άιλις και Τζο Μπάιντεν φωτογραφήθηκαν αγκαλιά στον Λευκό Οίκο

Μπίλι Άιλις και Τζο Μπάιντεν φωτογραφήθηκαν αγκαλιά στον Λευκό Οίκο

Η Μπίλι Άιλις και ο αδελφός της Φινέας συναντήθηκαν με τον πρόεδρο των ΗΠΑ Τζο Μπάιντεν στον Λευκό Οίκο. Την είδηση επιβεβαίωσε και αξιωματούχος της αμερικανικής προεδρίας, αποκαλύπτοντας μάλιστα ότι τα μέλη της οικογένειας Μπάιντεν είναι εδώ και καιρό θαυμαστές της μουσικής τους. 

«Η Μπίλι Άιλις, ο Φινέας και οι γονείς τους Μάγκι και Πάτρικ προσκλήθηκαν να επισκεφθούν τον Λευκό Οίκο για να συναντήσουν τον πρόεδρο Μπάιντεν» επιβεβαίωσε στο People ένας αξιωματούχος της αμερικανικής προεδρίας. «Η Μπίλι και ο Φινέας ήταν υποστηρικτές κατά τη διάρκεια της εκστρατείας του Τζο Μπάιντεν και τα μέλη της οικογένειας Μπάιντεν είναι εδώ και καιρό θαυμαστές της μουσικής τους» πρόσθεσε ο αξιωματούχος. 

Ο αξιωματούχος του Λευκού Οίκου ανέφερε επίσης ότι η τραγουδίστρια βρέθηκε στην πρωτεύουσα των ΗΠΑ για συναυλία στο Capital One Arena στο πλαίσιο της παγκόσμιας περιοδείας της.

Όλα τα παραπάνω όμως επιβεβαιώνονται και από το tweet του Τζο Μπάιντεν, που συνοδευόταν από την φωτογραφία του με την Μπίλι Άιλις και τον αδελφός της Φινέα στον Λευκό Οίκο.

Η επίσκεψη των Μπίλι και Φινέας Άιλις στον Τζο Μπάιντεν πραγματοποιήθηκε μόλις μία ημέρα αφότου οι δυο τους έλαβαν υποψηφιότητα για Όσκαρ για το θεματικό τραγούδι για την ταινία Τζέιμς Μποντ «No Time to Die». «Οι λέξεις δεν μπορούν να περιγράψουν την τιμή που αισθανόμαστε και πόσο ενθουσιασμένοι είμαστε για την υποψηφιότητα για Όσκαρ για το τραγούδι μας “No Time To Die”», ανέφεραν τα αδέρφια σε δήλωσή τους.

Με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις