Πέμπτη, 28 Μαρ.
21oC Αθήνα

Μπρίτνεϊ Σπίαρς: Συναντήθηκε μετά από χρόνια με τη μητέρα της με την οποία ήταν στα μαχαίρια

Μπρίτνεϊ Σπίαρς: Συναντήθηκε μετά από χρόνια με τη μητέρα της με την οποία ήταν στα μαχαίρια

Η μυθική ποπ σταρ των ΗΠΑ, η Μπρίτνεϊ Σπίαρς και η μητέρα της Λιν… έθαψαν το τσεκούρι του πολέμου και συναντήθηκαν για πρώτη φορά μετά από χρόνια στο σπίτι της τραγουδίστριας στη Νότια Καλιφόρνια.

Η συνάντηση της Μπρίτνεϊ Σπίαρς και της μητέρας της έρχεται μετά από χρόνια έντονων διαφωνιών και εντάσεων ανάμεσά τους. Η τραγουδίστρια και η μητέρα της είχαν… σκοτωθεί με αφορμή την 13χρονη συντηρητική κηδεμονία της σταρ από τον πατέρα της Τζέιμι Σπίαρς, η οποία τερματίστηκε τον Νοέμβριο του 2021 μετά από απόφαση δικαστηρίου των ΗΠΑ.

Είχε μιλήσει για προδοσία

Η Μπρίτνεϊ Σπίαρς είχε μιλήσει στο παρελθόν σε ΜΜΕ των ΗΠΑ για «προδοσία» της μητέρας της καθώς και της υπόλοιπης οικογένειάς της.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα του TMΖ η Λιν Σπίαρς έφτασε στο αεροδρόμιο του Λος Άντζελες των ΗΠΑ και μεταφέρθηκε στο σπίτι του προσωπικού φίλου και μάνατζερ της Μπρίτνεϊ Σπίαρς, Cade Hudson.

Στην συνέχεια με ένα ταξί uber έφτασε στο σπίτι της τραγουδίστριας και παρέμεινε για περίπου 30 λεπτά. Στην συνάντηση ήταν παρών και ο συζυγός της Μπρίτνεϊ Σπίαρς, Σαμ Άσγκαρι.

Η ποπ τραγουδίστρια γνώριζε ότι η μητέρα της θα την επισκεπτόταν, αλλά δεν ήξερε πότε ακριβώς αναφέρει το ΤΜΖ.

Η μητέρα έκανε το πρώτο βήμα

Ο πάγος μεταξύ μητέρας και κόρης έχει αρχίσει να λιώνει σύμφωνα με το ρεπορτάζ με την μητέρα της Μπρίτνεϊ Σπίαρς να αποφασίζει να κάνει το πρώτο βήμα για συμφιλίωση έχοντας «δεσμευτεί να επανορθώσει με την κόρη της».

Μετά το τέλος της συνάντησης η Μπρίτνεϊ και ο σύζυγός της έκαναν μια μικρή βόλτα κοντά στο σπίτι τους στη Νότια Καλιφόρνια των ΗΠΑ και επέστρεψαν στην οικία τους.

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις