Πέμπτη, 28 Μαρ.
23oC Αθήνα

Μύκονος: «Έβγαλε μάτια» η ξανθιά σύντροφος του ποδοσφαιριστή – Έτσι ανέβασε στα ύψη το θερμόμετρο

Μύκονος: «Έβγαλε μάτια» η ξανθιά σύντροφος του ποδοσφαιριστή – Έτσι ανέβασε στα ύψη το θερμόμετρο

Η Μύκονος συνεχίζει να υποδέχεται αστέρες του αθλητισμού, με πολλούς να έρχονται με τις συντρόφους τους. Η παρουσία των paparazzi δεν δείχνει να τους απασχολεί…

Φουλ της μπάλας στην Μύκονο με τους σταρ των γηπέδων και τα ανερχόμενα αστέρια της στρογγυλής θεάς να επιλέγουν το νησί των Ανέμων για να χαλαρώσουν. Τελευταία άφιξη στην κοσμοπολίτισσα των Κυκλάδων αυτή του Άγγλου Morgan Gibbs White.

Ο 22χρονος μέσος που ανήκει στο δυναμικό της Γουλβς, έχοντας μαζί του εντυπωσιακή καλλονή ζει τον έρωτά του χωρίς να νοιάζεται για τα αδιάκριτα βλέμματα. Η κάμερα του Mykonos Live TV τον εντόπισε να δροσίζεται στο beach bar SantAnna στην Παράγκα παρέα την αγαπημένη του.

Όταν το ζευγάρι αποφάσισε να κάνει μια βουτιά στην πισίνα, τα βλέμματα του ανδρικού πληθυσμού έπεσαν πάνω στην συντροφιά του Morgan, η οποία φορούσε αποκαλυπτικό μπικίνι. Δεν ξέρουμε αν είναι τυχαίο που ο Gibbs βρίσκεται στην Ελλάδα, πάντως τις τελευταίες ημέρες έχει κυκλοφορήσει η είδηση ότι η Νότιγχαμ Φόρεστ του Βαγγέλη Μαρινάκη ενδιαφέρεται να τον αποκτήσει.

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις