Τετάρτη, 24 Απρ.
19oC Αθήνα

Μύκονος: Η μέρα που ο Έλον Μασκ έδωσε 7.000 ευρώ για να περάσει ευχάριστα λίγες ώρες της ημέρας

Μύκονος: Η μέρα που ο Έλον Μασκ έδωσε 7.000 ευρώ για να περάσει ευχάριστα λίγες ώρες της ημέρας

O Έλον Μασκ παραμένει στη Μύκονο και οι κινήσεις του, προκαλούν συζητήσεις. Είναι ένας από τους πλουσιότερους ανθρώπους του κόσμου και φροντίζει να το δείξει…

Κρουαζιέρα στην Δήλο με πολυτελές γιωτ για τον Elon Musk. Ο ιδιοκτήτης της Tesla και της SpaceX, ο οποίος βρίσκεται για διακοπές στην Μύκονο, νοίκιασε αντί €7.000 την θαλαμηγό Zeus που ανήκει στην εταιρεία Mykonos Boat Trips και θεωρείται ένα από τα καλύτερα σκάφη του νησιού με αξία που αγγίζει τα πέντε εκατομμύρια ευρώ και πραγματοποίησε μονοήμερη εξόρμηση στο ιερό νησί του Απόλλωνα.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες, ο πιο πλούσιος άνθρωπος στον κόσμο κέρδισε τις εντυπώσεις και τα κολακευτικά σχόλια με την απλότητα, την ευγένεια αλλά και τις γνώσεις του. Όπως θα δείτε στο βίντεο του Πέτρου Νάζου, ήταν ντυμένος με μαύρο σορτς και λευκό T-shirt και δεν φορούσε ρολόι.

Κατά την διάρκεια της κρουαζιέρας δεν ασχολήθηκε καθόλου με το κινητό του τηλέφωνο ούτε το πήρε μαζί του όταν αποβιβάστηκε στον αρχαιολογικό χώρο. Πολύ θετικά σχολιάστηκε και το γεγονός ότι ο Musk γνώριζε την ιστορία της Δήλου.

Όσοι ήρθαν σε επαφή μαζί του έχουν να λένε για το πόσο ευγενικός ήταν. Ο δισεκατομμυριούχος επιχειρηματίας δοκίμασε εν πλω τα εκλεκτά πιάτα που είχαν ετοιμάσει οι άνθρωποι της Mykonos Boat Trips δείχνοντας ιδιαίτερη προτίμηση στο φρέσκο ψάρι, τις γαρίδες και το καλαμάρι. Δείτε τα αποκλειστικά πλάνα του Mykonos Live TV από την επιβίβαση του Elon Musk στην πολυτελή θαλαμηγό τύπου Leopard που τον μετέφερε στην Δήλο.

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις