Τρίτη, 23 Απρ.
21oC Αθήνα

Μύκονος: Ουρλιαχτά μοντέλων του GNTM στο πιο επικίνδυνο γύρισμα με κασκαντέρ και ασθενοφόρα

Μύκονος: Ουρλιαχτά μοντέλων του GNTM στο πιο επικίνδυνο γύρισμα με  κασκαντέρ και ασθενοφόρα

Η Μύκονος συνεχίζει να προβάλλεται καθώς τα γυρίσματα του γερμανικού GNTM συνεχίζονται. Οι εικόνες από το Μαράθι καθήλωσαν τους ντόπιους που παρακολουθούσαν από απόσταση αναπνοής…

Οι δοκιμασίες συνεχίζονται για τις διαγωνιζόμενες του Germany’s Next Top Model, τα γυρίσματα του οποίου πραγματοποιούνται αυτές τις μέρες στην Μύκονο. Όπως θα δείτε στα αποκλειστικά πλάνα του Mykonos Live TV, το concept της νέας φωτογράφισης στην οποία κλήθηκαν να συμμετέχουν τα επίδοξα μοντέλα ήταν άκρως επικίνδυνο, καθώς έπρεπε να σηκωθούν στον αέρα.

Η ανύψωση γινόταν από το κάθισμα μιας παλιάς αμερικάνικης Cadillac με την βοήθεια ενός γερανού προκαλώντας το ουρλιαχτό των κοριτσιών, αφού η αδρεναλίνη τους χτύπησε κόκκινο! Για τις ανάγκες του γυρίσματος που έλαβε χώρα στην περιοχή Μαράθι είχε επιστρατευτεί κασκαντέρ ο οποίος έδωσε τις απαραίτητες οδηγίες στις διαγωνιζόμενες, ενώ στο σημείο βρίσκονταν για προληπτικούς λόγους και ασθενοφόρα.

Όσο για την παρουσιάστρια του GNTM, την εντυπωσιακή Heidi Klum, φαίνεται πως έχει ερωτευτεί το νησί των Ανέμων. Το 48χρονο τοπ μόντελ βομβαρδίζει τους 8,8 εκατομμύρια followers του στο Instagram με πόζες από την Μύκονο, διαφημίζοντάς την.

Στην τελευταία της ανάρτηση, η Γερμανίδα καλλονή δεν δίστασε να ποζάρει τόπλες, με μια πετσέτα στο κεφάλι και φόντο την ανατολή του ήλιου, με την ίδια να κλείνει τα μάτια της μην… αντέχοντας το υπέροχο θέαμα, ενώ στην λεζάντα έγραψε: ”Η ανατολή στη Μύκονο είναι τοοόσο όμορφη”.

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις