Παρασκευή, 29 Μαρ.
15oC Αθήνα

Μύκονος: Χορός και καλοπέραση στην Ψαρρού για τις εντυπωσιακές φιλενάδες – Τα δευτερόλεπτα που έγιναν θέμα

Μύκονος: Χορός και καλοπέραση στην  Ψαρρού για τις εντυπωσιακές φιλενάδες – Τα δευτερόλεπτα που έγιναν θέμα

Η Μύκονος έχει γεμίσει από εντυπωσιακές παρουσίες που πηγαίνουν στην Ψαρρού και σε άλλες παραλίες για μπάνιο. Σε αυτή την περίπτωση τα βλέμματα έπεσαν πάνω σε δύο φιλενάδες που έδειχναν να το απολαμβάνουν…

Η Μύκονος συνεχίζει να υποδέχεται τουρίστες, ανάμεσα στους οποίους και πολλοί διάσημοι που δείχνουν να απολαμβάνουν τον ήλιο, τη θάλασσα και τις ομορφιές του νησιού. Σε αυτή την κατηγορία και οι δύο φιλενάδες που βλέπουμε στο επόμενο βίντεο. Επέλεξαν τη διάσημη Ψαρρού και τα κινητά τηλέφωνα, πήραν για λίγα δευτερόλεπτα φωτιά.

Με το που έσκασε μύτη στις κοσμικές παραλίες της Μυκόνου προκάλεσε ταχυπαλμίες η Jessica Aida με την εξωτική ομορφιά και την πίσω κίνηση-κολαστήριο! Η Γαλλίδα καλλονή πήγε με τον σύζυγό της Ιταλό ποδοσφαιριστή Marco Verratti για μπάνιο στο Nammos στην Ψαρρού όπου την απαθανάτισε η κάμερα του Mykonos Live TV.

Φορώντας ένα ολόσωμο μαγιό που άφηνε λίγα στην φαντασία η Jessica ανέβασε τον υδράργυρο στα ύψη! Φήμες ότι τα καυτά της οπίσθια έκαναν ακόμα και την θάλασσα να κοχλάζει, ελέγχονται ως ανακριβείς! Το εκρηκτικό μοντέλο ήταν σε μεγάλα κέφια, αφού χόρευε στην ακροθαλασσιά ενώ δεν έλειψαν οι σέλφι.

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις