Τετάρτη, 17 Απρ.
19oC Αθήνα

Μυρτώ Αλικάκη: Η απιστία δεν είναι η αιτία για να ξεγράψω οριστικά μία σχέση

Μυρτώ Αλικάκη: Η απιστία δεν είναι η αιτία για να ξεγράψω οριστικά μία σχέση

Η ηθοποιός Μυρτώ Αλικάκη μίλησε στο «Πάμε Δανάη!» για τις μάχες της, τον πόνο του διαζυγίου, το κεφάλαιο «απιστία» στη ζωή της αλλά και για τη συνέχεια της σειράς «Μαύρο Ρόδο».

Για τις υπαρξιακές της ανησυχίες, η Μυρτώ Αλικάκη ανέφερε μεταξύ άλλων: «Ήμουν συμφιλιωμένη με την ιδέα της ζωής και του θανάτου, είμαι σε καλή κατάσταση με το υπαρξιακό μου, άλλα κάθε τόσο η ζωή μας ξαφνιάζει.

Έχω παλέψει να αποτινάξω πράγματα με τα οποία έχω μεγαλώσει, κάνεις δεν αντιλαμβάνεται το οικογενειακό του περιβάλλον ως ρόδινο, ακόμη κι αν είναι. Ο καθένας έχει να αναμετρηθεί με το πρότυπο των γονιών του, στη δουλειά πάλεψα να ακολουθήσω τη δίκη μου πορεία, όχι εκείνη που μπορεί να περίμεναν».

Στη συνέχεια, και σε ερώτηση σχετικά με την απιστία, η Μυρτώ Αλικάκη ανέφερε: «Την απιστία δεν την θέλω, όχι από άποψή ηθικής, άλλα από ψυχικής άποψής.

Δεν θεωρώ ότι δεν μπορώ να το ξεπεράσω και να πάω παρακάτω με έναν άνθρωπο, αν εισπράξω απιστία. Η απιστία δεν είναι για μένα η αιτία για να ξεγράψω οριστικά μία σχέση», παραδέχθηκε.

Η ηθοποιός αναφέρθηκε και στην τηλεοπτική σειρά του MEGA «Μαύρο Ρόδο».

«Επειδή πιστεύω στη σοβαρή προσπάθεια της Κασσιανής να γίνει ηγουμένη στο «Μαύρο Ρόδο», θέλω να πιστεύω πως κάτι θα καταφέρει.

Πιστεύω ότι θα δούμε flashback και στη ζωή της Κασσιανής, έξαλλου υπάρχει ένας κοινός τόπος στους ανθρώπους που ζητούν την ανακούφιση στην πίστη. Υπάρχει η αίσθηση για τις μονάχες, ότι έχουν αφήσει πίσω τους κάτι που τις πονάει και ψάχνουν ένα καταφύγιο», αποκάλυψε σχετικά με τη σειρά.

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις