Παρασκευή, 26 Απρ.
21oC Αθήνα

Μυρτώ Αλικάκη: Κάθε χρόνο είμαι πιο χαρούμενη, έφυγαν και κάποια πράγματα που με ζόριζαν

Μυρτώ Αλικάκη: Κάθε χρόνο είμαι πιο χαρούμενη, έφυγαν και κάποια πράγματα που με ζόριζαν

Η γνωστή και επιτυχημένη ηθοποιός, Μυρτώ Αλικάκη, βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή «Ελένη» και μίλησε για το πώς αντιμετωπίζει τη ζωή, λέγοντας πως είναι πολύ αυστηρή με τον εαυτό της.

Η Μυρτώ Αλικάκη είπε πως κάποιες φορές κάποιες φορές νιώθει διαφορετική γιατί δεν το βάζει κάτω και δεν γκρινιάζει.

«Πιστεύω πως η ζωή είναι δύσκολη και άδικη, και είναι πολύ εύκολο να καταρρεύσεις. Ήμουν 30 ετών όταν έκανα τα παιδιά μου και είχα περάσει μία δεκαετία που είχα χτίσει κάτι στη δουλειά. Ανά περιόδους ζορίστηκα πολύ και με την κούραση και με το οικονομικό.

Αυτό που με βοήθησε είναι πως είμαι άνθρωπος που βάζω προτεραιότητες και έχω πολύ υπομονή», ανέφερε σε άλλο σημείο της συνέντευξης η Μυρτώ Αλικάκη.

Η γνωστή ηθοποιός είπε πως χαίρεται την κάθε στιγμή και πως θεωρεί πως κάθε μέρα πρέπει να αξίζει τον κόπο.

«Νιώθω δυνατή γιατί τα έχω καταφέρει σε διάφορες περιστάσεις στη ζωή μου. Κάθε χρόνο είμαι πιο χαρούμενη και γιατί πλέον έχουν μεγαλώσει τα παιδιά και γιατί έφυγαν και κάποια άλλα πράγματα που με ζόριζαν. Θέλω κάθε μέρα να αξίζει τον κόπο, χαίρομαι την κάθε ώρα που είμαι ξύπνια».

Αναφορικά με τη συμμετοχή της στην επιτυχημένη σειρά του MEGA «Μαύρο Ρόδο», η Μυρτώ Αλικάκη είπε πως της αρέσει πολύ ο ρόλος της. «Θεωρώ πως το να αφιερώσει κανείς τη ζωή του στο Θεό είναι μία πολύ σοβαρή απόφαση.

Εγώ πιστεύω πως τέτοιες πράξεις, όπως και η αυτοκτονία, είναι μία πράξη μεγάλου θάρρους αλλά και αδυναμίας. Καμία απόφαση δεν την παντρεύεσαι για πάντα. Δεν μπορείς να ξέρεις τι θα θέλεις σε πέντε χρόνια», συμπλήρωσε.

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις