Πέμπτη, 22 Φεβ.
11oC Αθήνα

Νανά Βενέτη: Οι γονείς μου ήταν πουριτανοί, ήμουν καταπιεσμένη σαν παιδί

Νανά Βενέτη: Οι γονείς μου ήταν πουριτανοί, ήμουν καταπιεσμένη σαν παιδί

«Έχασα πολύ ωραίους ρόλους που μπορεί να είχαν κάποια τολμηρή σκηνή» παραδέχεται η Νανά Βενέτη.

Στην καταπίεση που δέχθηκε από τους γονείς της σαν παιδί καθώς και στους ρόλους που έχασε λόγω… τολμηρών σκηνών εστίασε η Νανά Βενέτη μιλώντας στην κάμερα της εκπομπής MEGA Καλημέρα το πρωινό της Παρασκευής (12.01.2024).

«Είχα πάρα πολύ ωραία παιδικά χρόνια πολύ ανέμελα, ωραία ατμόσφαιρα, μια ωραία ελληνική μεσοαστική οικογένεια. Οι γονείς μου ήταν συνεχώς από κοντά, αρκετά πουριτανοί και δεν μου έδιναν καμία ελευθερία.

Ήμουν αρκετά καταπιεσμένη σαν παιδί γι’ αυτό και, όταν αποφάσισα να πάρω τη ζωή μου στα χέρια μου, αισθάνθηκα μια φοβερή ελευθερία» τόνισε χαρακτηριστικά η ηθοποιός.

«Πήρα μέρος σε οντισιόν για το θέατρο Χατζηχρήστου και το τελευταίο πράγμα που φανταζόμουν τότε ήταν ότι θα με πάρουν.

Οι γονείς μου επίσης δεν το πίστευαν. Μέχρι να υπογράψω βέβαια δεν μπορούσα να πιστέψω ότι θα παίξω με τον Χατζηχρήστο».

«Μου είχε πει ο πατέρας μου, “πρόσεξε, δεν θέλω ποτέ να κάνεις κάτι το οποίο θα μας κάνει να ντρεπόμαστε για σένα”. Ήξερα ότι δεν ήθελε να κάνω γυμνό, δεν ήθελε να κάνω τολμηρές σκηνές, δεν ήθελε γενικώς να αισθανθεί άβολα με την κόρη του.

  

Έχασα πολύ ωραίους ρόλους, σημαντικούς και στο θέατρο και στον κινηματογράφο και στην τηλεόραση, που μπορεί να είχαν κάποια τολμηρή σκηνή» δήλωσε ακόμα η Νανά Βενέτη στο MEGA.

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις