Πέμπτη, 2 Μαΐ
19oC Αθήνα

Νάνσυ Ζαμπέτογλου για τα Χριστούγεννα: «Είχα μία θεία που κάθε χρόνο με ζύγιζε»

Νάνσυ Ζαμπέτογλου για τα Χριστούγεννα: «Είχα μία θεία που κάθε χρόνο με ζύγιζε»

Τα εορταστικά οικογενειακά τραπέζια θυμήθηκαν στο ξεκίνημα της χθεσινής τους εκπομπής η Νάνσυ Ζαμπέτογλου και ο Θανάσης Αναγνωστόπουλος.

Οι οικοδεσπότες του «Στούντιο 4» αναφέρθηκαν στους καβγάδες που συχνά ξεσπούν σε αυτές τις οικογενειακές συγκεντρώσεις, με την παρουσιάστρια να προχωρά σε μία ιδιαίτερη προσωπική εξομολόγηση.

«Θα σας πω ένα μυστικό για να μην τρώτε. Θα φοράτε μία σφιχτή ζώνη όπως αυτή που φοράω τώρα εγώ και θα σας υπενθυμίζει πως εάν φάτε το παραμικρό θα ανοίξει, πάει η ζώνη», είπε χαριτολογώντας η Νάνσυ Ζαμπέτογλου.

«Η δεύτερη μέρα των Χριστουγέννων έχει λιγότερο άγχος, ό,τι ήταν να γίνει έγινε. Τσακωθήκατε όσοι ήταν να τσακωθείτε στα τραπέζια σε κάποια σπίτια. Εμείς παλιότερα μαζευόμασταν από τρεις διαφορετικές οικογένειες και πάντα κάτι θα γινόταν», τόνισε από την πλευρά του ο Θανάσης Αναγνωστόπουλος.

«Πες ο ένας αυτό, πες ο άλλος το άλλο… Έχω ζήσει καβγάδες αλλά μετά τα έβρισκαν», συμπληρώνει ο παρουσιαστής.

«Εμείς ποτέ δεν μαλώσαμε σε εορταστικό τραπέζι στην ευρύτερη οικογένεια. Εμένα οι δικοί μου, ας πούμε, δεν μου έλεγαν ποτέ αυτά τα «άντε και του χρόνου διπλή» και τα λοιπά αλλά υπήρχε πάντα κάποιος που φρόντιζε να καλύψει το κενό», παραδέχεται η Νάνσυ Ζαμπέτογλου.

«Δεν σου ‘χα πει για την άλλη μου τη θεία που με ζύγιζε κάθε χρόνο; «Α φέτος πήρες λιγάκι», «α φέτος έχασες», μου έλεγε», αποκάλυψε με χιούμορ η Νάνσυ Ζαμπέτογλου στον άερα της Δημόσιας Τηλεόρασης.

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις