Τετάρτη, 24 Απρ.
25oC Αθήνα

Νάντια Μπουλέ: Η νέα φωτογραφία μετά την αποκάλυψη της εγκυμοσύνης

Νάντια Μπουλέ: Η νέα φωτογραφία μετά την αποκάλυψη της εγκυμοσύνης

ΝΑΝΤΙΑ ΜΠΟΥΛΕ: Διανύει τον έκτο μήνα της εγκυμοσύνης της, και κοινοποίησε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μία

Η γνωστή ηθοποιός και παρουσιάστρια Νάντια Μπουλέ διανύει τον έκτο μήνα της εγκυμοσύνης της και σε λίγους μήνες θα κρατάει στην αγκαλιά της το πρώτο της παιδί, καρπό του έρωτά της με τον Γιώργο Ισαάκ.

Το ερωτευμένο ζευγάρι μετρά αρκετά χρόνια κοινής πορείας, περιμένει κοριτσάκι και η ευτυχία του δεν περιγράφεται!
Η Νάντια Μπουλέ, σε πρόσφατη συνέντευξή της, είχε αναφέρει: «Διανύω τον έκτο μήνα της εγκυμοσύνης μου και περιμένουμε κοριτσάκι.

Εγώ νόμιζα ότι θα έχω αγόρι αλλά τελικά είναι κορίτσι. Έχω πάρει 3,5 κιλά μέχρι τώρα. Δεν έχω λιγούρες αλλά έχω την εντύπωση ότι προσπαθώ να το ελέγξω.

Εγώ είμαι πολλά χρόνια με τον σύντροφό μου, οπότε θεωρώ ότι ήταν η φυσική εξέλιξη της σχέσης μας, χωρίς πλάνο και προγραμματισμό. Μου αρέσει που έγινε αβίαστα. Θα είναι παιδί της καραντίνας και αυτό».

Μετά την ανακοίνωση του χαρμόσυνου γεγονότος, η Νάντια Μπουλέ ποζάρει συχνά στο Instagram, δείχνοντας με περίσσια χαρά τη φουσκωμένη κοιλιά της.

Πριν από μερικές ώρες, η ίδια δημοσίευσε μια ολόσωμη φωτογραφία, στην οποία φορά ένα πράσινο φόρεμα και κρατά τρυφερά την κοιλίτσα της

Δείτε τη φωτογραφία:

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Nadia Boule (@nadiaboule)

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις